i5 9600 ve GTX 1660 Ti Texture Flickering ve uzak nesnelerde kötü görüntü

Hocam çok illet sorun. Kaç ay oyunlardan soğuttu beni bu durum. Kimse de sesini çıkarmıyor. Allahtan geçti bende.
Yeni sisteme geçiş yaptığın vakit mi düzeldi sorunun?
Evet.

Hocam çok illet sorun. Kaç ay oyunlardan soğuttu beni bu durum. Kimse de sesini çıkarmıyor. Allahtan geçti bende.

Evet.
Biliyordum! Benimde aklımda aynı fikir vardı şuan tam cesaretim, RX5700XT'li sisteme geçiş yapacağım ben de. Yaklaşık 1-2 ay sonra geri dönüş yapıp durumun ne olduğunu bildireceğim. Belki ben de birilerine cesaret vermiş olurum.
Ayrıca bu sorun, ilerleyen zamanlarda da ortaya çıkabiliyor bence o noktada çözümü ''sistem geri yükleme'' olacaktır. Kesinlikle ve kesinlikle her hafta yeni bir ''sistem geri yükleme'' noktası oluştur...

Bence geçiş yapmayın. Sürücü sorunları hat safhada. Ama benim size tavsiyem farklı panel monitörlerde deneyin. Bana göre panelden kaynaklıydı bu durum. TN lanet olası bir paneldir.

Bence geçiş yapmayın. Sürücü sorunları hat safhada. Ama benim size tavsiyem farklı panel monitörlerde deneyin. Bana göre panelden kaynaklıydı bu durum. TN lanet olası bir paneldir.
Sırasıyla VA, TN, IPS panel monitörleri sorunlu sistemimde denedim ve sorunda azalma bile görmedim.
Ne gibi sürücü sorunları? Çok mu ciddi? Düzeltilemeyecek cinsten mi?

Sırasıyla VA, TN, IPS panel monitörleri sorunlu sistemimde denedim ve sorunda azalma bile görmedim.
Ne gibi sürücü sorunları? Çok mu ciddi? Düzeltilemeyecek cinsten mi?
Kaç aydır düzeltmediler. 144 Hz ve üstü monitörlerde halen bellek frekansı en üst frekansta çalışıyor.

Hocam çok illet sorun. Kaç ay oyunlardan soğuttu beni bu durum. Kimse de sesini çıkar mıyor. Allah'tan geçti bende.

Evet.

Hocam çok illet sorun. Kaç ay oyunlardan soğuttu beni bu durum. Kimse de sesini çıkar mıyor. Allah'tan geçti bende.

Evet.

Aynen kardeşim. Ben de bu sorun yüzünden 1.5 senedir doğru düzgün oyun oynayamıyorum. İnşallah AMD sisteme geçince düzelecektir. Ekran kartından şüphelenen arkadaşlar hiç boşa masrafa girmeyin. GTX 1060tan 1660'a terfi ettim en ufak bir değişim olmadı. Ben de driver kaldırdıktan sonra başladığı için NVIDIA'dan şüphe ettim ekran kartını çıkardım sürücüleri sildim onboard bağladım tırtıklanmalar yine vardı. Shimmering zedeler olarak sorunu yaşayan arkadaşları aydınlatabildiysek ne mutlu bana

Son düzenleyen: Moderatör:
Acaba şey olabilir mi? Misalen işlemci çizimleri ekran kartına götürürken anti-aliasing detaylarını atlıyor olabilir mi? Peki konsolda yaşadınız mı hiç bu durumu arkadaşlar?

Hocam daha yeni RX 590 R5 3600 sistem topladım eve bilgisayarı İtopya'dan getirdim çok mutluydum hemen PC'yi montöre bağlayıp açtım, Forza indirdim oynadım, görüntü çok güzeldi öbür gün tekrar açıp oyuna girdiğimde bu sorunla karşılaştım. İğrenç bir hata her şey tırtık tırtık ekran kartını gönderdim değişti yine olmadı. Bu arada PS4'de hiç öyle bir sorunla karşılaşmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…