i5 9600K darboğaz sorunu

guveninan44

Centipat
İşlemcime OC yapmadım oyunlarda 4.3 GHz'ye çıkıyor. Buna rağmen YouTube'da izlediğim aynı işlemci veya işlemci hızıyla aynı ekran kartını kullananlar hiç sıkıntı yaşamıyor. Benim CPU kullanımım İnternet'teki videolara göre çok daha yüksek. Bir de Warzone'da ortalama 140-150 FPS ile oynuyorlar GPU kullanımı azalmıyor ben 120'lerde oynuyorum 100'lü değerleri gördüğüm bile oluyor (1080P). Akla gelebilecek her türlü sürücü güncel ve FPS kısıtlayıcı da yok. Ne yapmam gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcime OC yapmadım oyunlarda 4.3 GHz'ye çıkıyor. Buna rağmen YouTube'da izlediğim aynı işlemci veya işlemci hızıyla aynı ekran kartını kullananlar hiç sıkıntı yaşamıyor. Benim CPU kullanımım İnternet'teki videolara göre çok daha yüksek. Bir de Warzone'da ortalama 140-150 FPS ile oynuyorlar GPU kullanımı azalmıyor ben 120'lerde oynuyorum 100'lü değerleri gördüğüm bile oluyor (1080P). Akla gelebilecek her türlü sürücü güncel ve FPS kısıtlayıcı da yok. Ne yapmam gerekir?

Ekran kartın ne? Ve çözünürlük ne? 2080 Super'e bile kolay kolay darboğaz yapmıyor.

Sıcaklıklar ne durumda?
Kasa hava akışı iyi mi?
Msi mag 100r modeli, önde 2 üstte 2 arkada da 1 tane egzoz fanı var. İşlemci soğutucu cm hyper 212 led. İşlemci max 65 ekran kartı max 63'lerde.
Ekran kartı nedir?
2070super gaming trio
Ekran kartın ne? Ve çözünürlük ne? 2080 Super'e bile kolay kolay darboğaz yapmıyor.
2070super gaming trio, 1080p. Fakat benim dediğim testler de 1080p.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı