i5 9600K için anakart önerisi

@bsca Aldığınız anakart h370 yonga setli olduğu için yapıyordur. ya z370 veya z390 yonga setli bir anakart kullanmanız gerekirdi.saygılar
Merhaba bende i5 9600K ve Z390 Tomahawk aldım. Belleklerim ise Corsair Vengeance PRO RGB 3000MHZ C15. Ne yaptıysam anakart üzerindeki CPU LED sönmedi doğal olarak ne görüntü nede BİOS ekranına ulaşıyorum. Ürünlerde bir sıkıntı olabileceği düşüncesi aşırı derece de beni gerdi.R0 ve P0 olarak 2'ye ayrılıyormuş. R0 olanlar için BİOS güncellemesi şart olduğunu başka bir forumda cevap olarak aldım doğru bilgi mi acaba ve benim İ5 9600K işlemcimin hangisi olduğunu nasıl öğrenebilirim. Siz de aynı bileşenleri kullanıyorsunuz sizde böyle bir sorunla karşılaştınız mı veya bilginiz var mı ?

Merhaba bende i5 9600K ve Z390 Tomahawk aldım. Belleklerim ise Corsair Vengeance PRO RGB 3000MHZ C15. Ne yaptıysam anakart üzerindeki CPU LED sönmedi doğal olarak ne görüntü nede BİOS ekranına ulaşıyorum. Ürünlerde bir sıkıntı olabileceği düşüncesi aşırı derece de beni gerdi.R0 ve P0 olarak 2'ye ayrılıyormuş. R0 olanlar için BİOS güncellemesi şart olduğunu başka bir forumda cevap olarak aldım doğru bilgi mi acaba ve benim İ5 9600K işlemcimin hangisi olduğunu nasıl öğrenebilirim. Siz de aynı bileşenleri kullanıyorsunuz sizde böyle bir sorunla karşılaştınız mı veya bilginiz var mı ?
Bu tür sorunla henüz karşılaşmadım. Sebebini de bilmiyorum açıkçası parçalarda sorun olabilme ihtimali yüksek olabilir. BIOS güncellemeyi deneyin. Eğer olmuyorsa yeni bir konu açabilirsiniz. Eğer o da yardımcı olmaz ise servis,tanıdığınız veya işi bilen kişilere danışmanızdır. Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı