I5 9600K için anakart tavsiyesi

uguratakan

Megapat
Yer
visor01 @ istikram.
Daha fazla  
Meslek
Mobil Uygulama Geliştirici
I5 9600K aldım, yola çıktı. Bunu takmak için uygun fiyatlı bir anakart almak istiyorum. Öyle çok uçuk hızlarda da gözüm yok. Taksitle almayı planlıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Uygun fiyat tanımı kişiden kişiye değişebilen bir kavram. Son bütçeni belirtebilirsen daha iyi yardım edilebilir.
çok yüksek fiyatlar olmasın 1200 - 1400 arası birşey olabilir mesela önceliğim verdiğim parayı hak etmesi ve uzun ömürlülük 3 gün sonra bozulan bir şeye para vermek istemiyorum.

8. nesil K serisi işlemci için Z390 anakart öneririm:

İşlemci 9. nesil yalnız ve elimde BİOS güncellemesi yapabileceğim bir işlemci de yok.
Şuanki Anakartım MSI H110M PRO-VD bunun boyutunda birşey bulabilir miyim acaba ? zira kasam pek de büyük sayılmaz bir de yeni kasa maaliyeti çıkacak gibi duruyor.
Kasa da bu Captcha Verification buna sığabilecek bir şey olursa çok iyi olur biliyorum kasa pek düzgün birşey değil ama idareten kullanmak zorundayım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı