Yurt dışından almak istemiyorum anakartı 350 tl bütçeye daha iyi soğutucu bulamazmıyız arkadaşlarİşlemciyi ısıtan tükettiği enerjidir. Intel TDP olarak 95 Watt demiş o işlemciye. Benim Ryzen'da 90 Watt civarında tüketiyorSıcaklık olarak çok fark olacağını sanmıyorum. Bu bütçeye alabileceğin en sağlam soğutmalardan birisi Freezer X124. 5 bakır ısı borusu var işlemciye doğrudan temas eden. Aşağdaki ürüne de bakabilirsin ayrıyeten.
ARCTIC Freezer Xtreme Rev.2 CPU Cooler with 120mm PWM Fan - Newegg.com
Buy ARCTIC Freezer Xtreme Rev. 2 CPU Cooler - Intel & AMD, Twin-Tower Heatsink, 120mm PWM Fan with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
Anakart olarak da ASRock Steel Legend olabilir.
ASRock Z390 STEEL LEGEND LGA 1151 (300 Series) ATX Intel Motherboard - Newegg.com
Buy ASRock Z390 STEEL LEGEND LGA 1151 (300 Series) Intel Z390 SATA 6Gb/s ATX Intel Motherboard with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!www.newegg.com
Soğutucu olarak Cooler Master Masterliquet lite 240mm sıvı soğutucu buldum 500 tl alıyımmıOverclock yapacaksanız mutlaka Z390 serisi almalısınız:
Msi z390-a pro intel Z390 socket 1151 anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi z390-a pro intel Z390 socket 1151 anakart uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Msi z390-a pro intel Z390 socket 1151 anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Msi z390-a pro intel Z390 socket 1151 anakart uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.www.vatanbilgisayar.com
İşlemci soğutucusu:
Deep Cool Lucifer V2 Soket Intel ve AMD 140x26mm Fanlı Fiyatı
Deep Cool Lucifer V2 Soket Intel ve AMD 140x26mm Fanlı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Gayet güzel soğutucu. Fiyatı ucuz geldi, sorunu falan yoksa al.Soğutucu olarak Cooler Master Masterliquet lite 240mm sıvı soğutucu buldum 500 TL, alıyım mı?
O zaman soğutucu olarak bunu anakart olarak msi a pro z390 alıyorum arkadaşlar varmı son düşüncelerinizGayet güzel soğutucu. Fiyatı ucuz geldi, sorunu falan yoksa al.
O kadar bekleyemem kardeşim ya parçalar zaten 2 aydır kenarda bekliyor çürüyecekler artıkNanokatalog'u arayıp stokta var mı diye sorduktan sonra alttaki ürünü alman çok daha iyi olur. Stokta yoksa ürünün gelmesi çok uzun sürüyor Nanokatalog'da o yüzden ellerinde yoksa hiç uğraşma Z390 A Pro al istersen. Ben 27 gün beklemiştim anakartın gelmesi için. Geç geliyor ama güvenilir site.
MSI MAG Z390 Tomahawk LGA 1151 (Soket H4) ATX Intel Z390 Anakart 7B18-001R - Nanokatalog
Anakart 7B18-001R MSI MAG Z390 Tomahawk LGA 1151 (Soket H4) ATX Intel Z390 incelemesi ve teknik özellikleri en ucuz fiyat ile Nanokatalog'da!www.nanokatalog.com
Anladım. MSI A Pro da fazlasıyla iş görür zaten. Şimdiden hayırlı olsunO kadar bekleyemem kardeşim ya parçalar zaten 2 aydır kenarda bekliyor çürüyecekler artık
Yani aralarında ne kadar fark varki kardeşim çok büyük bi fark varmı performansa etki edicek ?Anladım. MSI A Pro da fazlasıyla iş görür zaten. Şimdiden hayırlı olsun
Aman aman bir fark yok. VRM soğutmaları çok daha etkili Tomahawk modelinde. İkisinde de kullanılan VRM'ler aynıdır büyük ihtimalle. Faz sayısı da aynı. BIOS'da fazladan bir iki ayar olabilir overclock için o kadar. Zaten 6 çekirdekli bir işlemcide gerek yok bu kadar üst düzey almaya. Ben saddece aynı fiyat diye önerdim.Yani aralarında ne kadar fark varki kardeşim çok büyük bi fark varmı performansa etki edicek ?