1 1982 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 1.329 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2019 #11 EfendiCozuk dedi: Peki bu soğutucuyu alırsam kasaya sığarmı sığmazmı nasıl anlıyacağım? yada almadan nasıl bilicem ? Hocam alırken kasaya sığarmı olayına bakıyorum da radyotör boyutunamı bakıcam fan boyutunamı? Genişletmek için tıkla... Kasan ne marka varsa link atabilirmisin?
EfendiCozuk dedi: Peki bu soğutucuyu alırsam kasaya sığarmı sığmazmı nasıl anlıyacağım? yada almadan nasıl bilicem ? Hocam alırken kasaya sığarmı olayına bakıyorum da radyotör boyutunamı bakıcam fan boyutunamı? Genişletmek için tıkla... Kasan ne marka varsa link atabilirmisin?
EfendiCozuk Hectopat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 157 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mutfak Eşyaları İmalat & Satış 26 Aralık 2019 #12 barisgndz dedi: Merhaba Bende Hyper 612 v2 kullanıyorum, hiçbir sıkıntı yaşamadım gayet yeterli oluyor soğutmada.Bu işlemci için illa sıvı soğutma şart değil, biraz tercih meselesi. Genişletmek için tıkla... Hocam alırken kasaya sığarmı olayına bakıyorum da radyotör boyutunamı bakıcam fan boyutunamı?
barisgndz dedi: Merhaba Bende Hyper 612 v2 kullanıyorum, hiçbir sıkıntı yaşamadım gayet yeterli oluyor soğutmada.Bu işlemci için illa sıvı soğutma şart değil, biraz tercih meselesi. Genişletmek için tıkla... Hocam alırken kasaya sığarmı olayına bakıyorum da radyotör boyutunamı bakıcam fan boyutunamı?
darkageman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2015 Mesajlar 1.342 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ticari Bankacılık 26 Aralık 2019 #13 EfendiCozuk dedi: Hocam bu dediğin çok hoşuma gitti birisi daha önermişti. Bunu alabilirim. 5.1 5.2 felan tutarmı bu soğutucu? Hocam tavsiyen için teşekkür ederim. Buda güzel yukarıda @1982 dediği üründe güzel performans verir gibi. Onun hakkında ne düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Kötü değil işini görür ikisi de, ses açısından memnunum bazı ürünlerin pompaları aşırı ses yapıyor bunu da bil.
EfendiCozuk dedi: Hocam bu dediğin çok hoşuma gitti birisi daha önermişti. Bunu alabilirim. 5.1 5.2 felan tutarmı bu soğutucu? Hocam tavsiyen için teşekkür ederim. Buda güzel yukarıda @1982 dediği üründe güzel performans verir gibi. Onun hakkında ne düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... Kötü değil işini görür ikisi de, ses açısından memnunum bazı ürünlerin pompaları aşırı ses yapıyor bunu da bil.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 26 Aralık 2019 #14 Kasa ne?
EfendiCozuk Hectopat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 157 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mutfak Eşyaları İmalat & Satış 27 Aralık 2019 #15 Lemi Galip dedi: Kasa ne? Genişletmek için tıkla... Corsair Carbide Serisi CHAMP/SPEC-04 80 Plus 600W KIRMIZI/SİYAH MidT ATX KASA
Lemi Galip dedi: Kasa ne? Genişletmek için tıkla... Corsair Carbide Serisi CHAMP/SPEC-04 80 Plus 600W KIRMIZI/SİYAH MidT ATX KASA
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 27 Aralık 2019 #16 @EfendiCozuk 150MM kadar destekliyor. Dark Rock 4 olmaz. Diğer önerdiğimi bir araştırın.
EfendiCozuk Hectopat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 157 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mutfak Eşyaları İmalat & Satış 27 Aralık 2019 #17 Lemi Galip dedi: @EfendiCozuk 150MM kadar destekliyor. Dark Rock 4 olmaz. Diğer önerdiğimi bir araştırın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Araştırıyorum
Lemi Galip dedi: @EfendiCozuk 150MM kadar destekliyor. Dark Rock 4 olmaz. Diğer önerdiğimi bir araştırın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Araştırıyorum