i5 9600K işlemci RTX 2070 ekran kartını besleyebilir mi?

u7uk

Hectopat
PC toplamayı düşünüyorum, ekran kartını RTX 2070 olarak belirledim. İşlemciyi i5 9600K olarak düşünüyorum ama aklımda bir soru işareti var. Acaba işlemci ekran kartının yanında sönük mü kalıyor? Yeterli mi acaba işlemci ekran kartını besleyebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, gayet yeterli. Lakin KF modeli tercih edilebilir. Ayrıca 2070 yerine Super modeli varken tercih edilmez. Hatta 5700 XT tercih edilmeli. Ayrıca Intel önermem, Ryzen çoklu çekirdek ve Render performansı olarak daha önde ve soket açısından çok daha iyi. Çünkü AM4 soketi uzun soluklu ve yenilemeye açık. O yüzden sistemi Ryzen toplamanızı öneririm. Yeni nesil Ryzen gelecek yakında. İlla ki, Intel Fanboy iseniz yeni gelecek seriyi bekleyin. Ama benim tercihim daha düşük Nanometre ve daha iyi performans Ryzen olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

MSI Afterburner kurulu değildi bu videoları kaydederken.

Tek çekirdek performansı gayet yeterli bir işlemci ancak yüksek CPU kullanımlı oyunlarda biraz darboğaz yapabilir.
.
Burda gözüküyor zaten izlemenizde fayda var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı