i5 9600K - RTX 2060 sistem düşük FPS

N LAUDA

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 02.03.2021 tarihinde saat 10'da evimde 4 kere üst üste çok seri elektrik kesintisi yaşandı ardından bilgisayarımı açmaya çalıştım öğlen vakti bilgisayar 2 saniyede bir açılıp açılıp kapandı internette araştırdım baktım statik elektriklenme dediler çözümünü buldum ve yaptım bilgisayar açıldı fakat şu an bu iyi sistemle inanılmaz düşük FPS alıyorum 144 Hz bir monitörüm olduğu için tüm oyunları sabitleyip oynuyorum ama LoL oyununda bile FPS değerlerim 70'lere kadar düşüyor bu statik elektriklenmen sonra başıma geldi bu olay nedir çözümü sorun nedir yardımcı olacak olan varsa çok çok sevinirim herhangi bir ısınma vs yok işlemci anakart ekran kartında sistem 2 aylık sistem.

İşlemci: Intel i5 9600K.
Ekran kartı: Gigabyte GeForce RTX 2060 wf OC 6 GB.
Anakart: MSI B365M PRO-VH 2666MHz OC.
RAM: 8x2 16 GB 3000MHz RAM.
240 GB SSD 1TB HDD.
PSU: Sharkoon SHP650 V2 650W 80+

Bu olaya kadar böyle bir durum yoktu FPS her zaman her oyunda 144 sabit oluyordu şu an LoL oyununda bile 70'lere düştüğünü görüyorum driver güncellemerini yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU'nu direk W bakarak almışsın galiba 550 daha uygun bazı parçlara zarar vermiş olabilir geç olmadan bilgili birine gönder.

Aldığım firma önermişti bunu pazartesi çarşamba günü servise götürdüm format atıldı ve düzeldi sonra 3 gün sonra cumartesi mavi ekran verdi ve gene 2 saniyede bir açılıp kapanıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı