Çok afedersiniz ama yazımı tam okudunuz mu? Hem her şey aynı marka altında olsun istiyorum dedim (Beğenmedim fazla MSI Corsair kokuyor. )Bu kafayla giderseniz... En iyi Firma bile olsa modele bakacaksın. Beğenmedim fazla MSI CORSAIR kokuyor. Zaten her şeyi eklemişsiniz, markanın diğer ürünlerini beğenmemişsiniz belli, alın kafanıza göre takılın. MSI Monitörler en azından gayet güzel.
Ayrıca (Zaten her şeyi eklemişsiniz, markanın diğer ürünlerini beğenmemişsiniz belli) lafınıza istinaden (eksik şu var ya da bu biraz fazla dediğiniz bir şey varsa lütfen aynı firma olmak üzere önerilere açığım. ) dedim.
Ve son olarak da bu kadar saldırgan neden yaklaştınız anlamadım. Siz beni tanımazsınız ben sizi. İnsanların kalbini bir şeyler biliyorsunuz diye kırmanın ne alemi var, ya da insanları küçük görmenin?
Sebebi anakart üzerinde sadece bir düğme ile hız aşırtma yapılabiliyor olması.Seçtiğiniz anakart sadece oyun oynama amaçlı bir sistem için fazla lüks bana göre. Aynı markanın Gaming Edge modelini önerebilirim. Gayet yeterli gelecektir. 650 W bir PSU da düşünebilirsiniz.
Konuya tam mutabık olmadığım için kolayca bu işlemi öğrenebiliyim ve yapabiliyim diye.
Arkadaş haklı! i7 2600 bu sistemin hak ettiği işlemcidir.
İ7 2600 nedir acaba? Demek istediğiniz R5 2600 mü?
Son düzenleme: