i5 9600k + RTX 2060 Tabanlı Sistem toplama

Çok afedersiniz ama yazımı tam okudunuz mu? Hem her şey aynı marka altında olsun istiyorum dedim (Beğenmedim fazla MSI Corsair kokuyor. )
Ayrıca (Zaten her şeyi eklemişsiniz, markanın diğer ürünlerini beğenmemişsiniz belli) lafınıza istinaden (eksik şu var ya da bu biraz fazla dediğiniz bir şey varsa lütfen aynı firma olmak üzere önerilere açığım. ) dedim.
Ve son olarak da bu kadar saldırgan neden yaklaştınız anlamadım. Siz beni tanımazsınız ben sizi. İnsanların kalbini bir şeyler biliyorsunuz diye kırmanın ne alemi var, ya da insanları küçük görmenin?
Seçtiğiniz anakart sadece oyun oynama amaçlı bir sistem için fazla lüks bana göre. Aynı markanın Gaming Edge modelini önerebilirim. Gayet yeterli gelecektir. 650 W bir PSU da düşünebilirsiniz.
Sebebi anakart üzerinde sadece bir düğme ile hız aşırtma yapılabiliyor olması.
Konuya tam mutabık olmadığım için kolayca bu işlemi öğrenebiliyim ve yapabiliyim diye.
Arkadaş haklı! i7 2600 bu sistemin hak ettiği işlemcidir.

İ7 2600 nedir acaba? Demek istediğiniz R5 2600 mü?

Son düzenleme:
Şimdiden hayırlı olsun, MSI anakart ve ekran kartı kullanıyorum her zerresi kalite kokuyor, doğru seçim yapmışsın. Diyeceklerim şunlar RAM'ler 2x8 şeklinde olmalı birde böyle bir sisteme 2070 gaming z daha dengeli olur çünkü i5 9600k dediğiniz işlemci bir canavar.

Teşekkürler yorumunuz için RAM'ler 2x8 şeklinde fakat biraz görsellik istediğim için 2070 yapamadım ancak buna yetti maddi durumum eşimin akrabası internet kafe işletiyor ileride değişim yapmak istediğimde ben alırım ekran kartını dedi bu sebepten ötürü önümüzdeki aylarda 2070'e geçiş yapacağım.

Şöyle bir yol izle, anakart bu sistem için çok fazla 1000-1200tl arası bir anakart alıp kalan parayı ekran kartına takviye et böylelikle tam dengeli yüksek performanslı bir bilgisayar olur.

Söylemeyi unuttum ayrıca ekranım 1ms 144Hz 1080p 2070 almaya kalktığımda mecbur işlemci darboğazı olmasın diye 2k ekran'da almak zorundayım yoksa ultra ayarlar'da bile 1080p'de GPU kullanımı düşüyor.
Şöyle bir yol izle, anakart bu sistem için çok fazla 1000-1200tl arası bir anakart alıp kalan parayı ekran kartına takviye et böylelikle tam dengeli yüksek performanslı bir bilgisayar olur.

Aslına bakarsanız ilk etapta o şekilde yapıcaktım. Fakat sonra ne yazıkki GODLIKE anakartı gördüm eh tabi bunu alamadığım içinde ACE' ye yöneldim hem hız aşırtma düğmesi hemde GODLIKE'a benzerliği yüzünden bu kartı istiyorum. Hız aşırtma konusunda bilgim hiç yok bu şekilde hazır profilleri olan bi kartı alırsam daha iyi olacak en azından ben bazı şeyleri öğrenene kadar. Hatta önümüzdeki sene i9 9900K, RTX 2080 planları kuruyorum. Kısacası acemiliğimi bu bilgisayar ile atıp sonra sağlam makina yapmak istiyorum.

Uyarınız için teşekkür ederim 960Mb CORSAIR SSD 3480-3000Mb ile değişim yaptım biraz daha sınırlarımı zorlayarak.

Değerli arkadaşlar farklı bir durum ile karşılaştım. Beklediğim bir haber vardı ve gerçekleşti. Şu anda artık düşük bir sistem toplamaktan vazgeçtim. Tekrardan yeni parçalar ile bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bu sebepten ötürü konu kapatılabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…