i5 9600K sıcaklık değerleri nasıl?

Merhaba, i5 9600K'ya yeni fan aldım. Snowman T5 2 tane 12 cm fanı var ve ikisi de içeri dogru üflüyor. Yani bakır boruya dogru agızları birini egzozdan dışarıya dogru çevirdiğim zaman fan ses yapmaya baslıyor. Tiz bir ses anlamadım, böyle yapınca düzeliyor ve şu an 10 dakikalık testte 65 dereceye kadar cıktı. En son kapattıgıgmda 63-64-65 arası git gel yapıyordu. Bu değerler normal mi? İşlemcim boşta 45-50 derece. Anlamadım vallahi fanı egzoza doğru çevirince 30 35 derece oluyor ama ama cok iğrenç bir ses geliyor. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanızın arkasında egzoz fanı varsa, soğutucudaki soldaki fanı da egzoz olarak kullanın böylece radyatörde de sirkülasyon olur. Şimdiki değerler de iyi ancak ben stok fanla bu değerleri alıyorum zaten. O yüzden bence sesin nereden geldiğinin üstüne gitmeniz daha yararlı olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı