Merhabalar arkadaşlar sizlere bir sorunum hakkında çözüm bulmanızı istemek için yazıyorum...
i5 9600K işlemciye sahibim yaptıklarımı sırayla anlatıyorum...
Format attım Windows 10 64 Bit Pro kurdum (son sürüm)
Windows Update yapıp güncellemeleri kurdum.
GeForce Experience kurdum ardından ekran kartı driverını kurdum.
Gördüğünüz gibi sadece bu 2 yer sarı ünlem ve Intel'in sitesinden chipset indirmek istediğimde Z390 GAMING PRO ana kartıma uyan ise ME_SW_1909.12.0.1236 adlı dosya çıkıyor ve bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum çünkü içinden tam 4 tane setup çıktı (alta attım görseli cons ve corp olan) consa girdiğimde 2 setup corpa girdiğimde 2 setup çıkıyor hangisini yüklemeliyim bilmiyorum...
Not: Bu sırayla yaptım driver güncellemelerini başka yapmam gereken ne var bilmiyorum... Umarım konuyu cidden bilen birisi yazar...
Primarily for Intel® Chipset Products, this utility version 10.1.18793.8276 installs the Windows* INF files. See detailed description to find out if you need this file.
Merhabalar arkadaşlar sizlere bir sorunum hakkında çözüm bulmanızı istemek için yazıyorum...
Gördüğünüz gibi sadece bu 2 yer sarı ünlem ve Intel'in sitesinden chipset indirmek istediğimde Z390 GAMING PRO ana kartıma uyan ise ME_SW_1909.12.0.1236 adlı dosya çıkıyor ve bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum çünkü içinden tam 4 tane setup çıktı (alta attım görseli cons ve corp olan) consa girdiğimde 2 setup corpa girdiğimde 2 setup çıkıyor hangisini yüklemeliyim bilmiyorum...
Not: Bu sırayla yaptım driver güncellemelerini başka yapmam gereken ne var bilmiyorum... Umarım konuyu cidden bilen birisi yazar...
Bunun chipsetle alakası yok o aygıtın birine sağ tıklayıp özelliklere basın.Açılan pencerede ayrıntılara basıp aygıt açıklamasının üstüne basın donanım kimliklerini seçin.en üstte çıkan kodu buraya gönderin .Dİğeri içinde yapın bunu
Gördüğünüz gibi sadece bu 2 yer sarı ünlem ve Intel'in sitesinden chipset indirmek istediğimde Z390 GAMING PRO ana kartıma uyan ise ME_SW_1909.12.0.1236 adlı dosya çıkıyor ve bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum çünkü içinden tam 4 tane setup çıktı (alta attım görseli cons ve corp olan) consa girdiğimde 2 setup corpa girdiğimde 2 setup çıkıyor hangisini yüklemeliyim bilmiyorum ...
Not bu sırayla yaptım driver güncellemelerini başka yapmam gereken ne var bilmiyorum... Umarım konuyu cidden bilen birisi yazar.
Primarily for Intel® Chipset Products, this utility version 10.1.18793.8276 installs the Windows* INF files. See detailed description to find out if you need this file.
Bunun chipsetle alakası yok o aygıtın birine sağ tıklayıp özelliklere basın. Açılan pencerede ayrıntılara basıp aygıt açıklamasının üstüne basın donanım kimliklerini seçin. En üstte çıkan kodu buraya gönderin. Diğeri içinde yapın bunu.