i5 9600K Tabanlı Sistem Toplama

Veli ÖZEN

Kilopat
Yer
sakarya
Daha fazla  
Meslek
organizatör
Fotoğraftaki sistem hakkında görüşlerinize ihtiyacım var. Herhangi bir uyumsuzluk veya gereksiz olduğunu düşündüğünüz bir parça var mı?
Bu bileşenlere elimde mevcut olan parçaları takacağım.
  • MSI GTX 960 2G (Bu sistemin Taksiti bitince RTX 2060 alacağım.)
  • 1TB WD Blue HDD
  • 240 GB Hi-level SSD
  • 500 Wat Cooler Master B500 PSU
NOT: Umarım fotoğraf seçilir durumdadır telefon ile çekip koydum.

365320

Son düzenleme:
Mevcut işlemcimde harici soğutucu var onu kullanacağım DDR3 den DDR4 geçmek istiyorum
Ayrıca sadece bu işlemci tabanlı sistem istiyorum her konuda olduğu gibi AMD tabanlı şunu veya bunu al tavsiyesinden sıkıldım yanlış anlama sitemim sana değil cevabın için teşekkürler :)
Edit : Anakart konusunda fazlalık varmı acaba o nedenle biraz sıkıntılıyım araştırmalarıma göre Z370 veya 390 anakartlar 9. Nesil desteği varmış daha hesaplı anakart bulamadım sadece

Son düzenleme:
Mevcut işlemcimde harici soğutucu var onu kullanacağım DDR3 den DDR4 geçmek istiyorum
Ayrıca sadece bu işlemci tabanlı sistem istiyorum her konuda olduğu gibi AMD tabanlı şunu veya bunu al tavsiyesinden sıkıldım yanlış anlama sitemim sana değil cevabın için teşekkürler :)
Edit : Anakart konusunda fazlalık varmı acaba o nedenle biraz sıkıntılıyım araştırmalarıma göre Z370 veya 390 anakartlar 9. Nesil desteği varmış daha hesaplı anakart bulamadım sadece
Z370 chipset düşünürsen : Gigabyte Z370 AORUS Gaming K3 Intel Anakart Gigabyte | Trendyol

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı