Büyük ihtimalle İnstagram'da bir sayfa açmışlardır, işte oradan havale yapınca gönderiz diye falan. Sonra havaleyi alınca sayfayı kapatıp yenisini açarlar. Yeni dolandırıcılık türleri işte.Aynen direkt %100 dolandırıcı.
Tek ekran kartıyla madencilik zaten çok kazançlı bir şey olmaz, çok gelir getirmez diye düşünüyorum. Bu yüzden etmez.Arkadaşlar peki ekran kartı mining yapılmak için kullanılmışsa bu kadar eder mi?
Aynen direk %100 dolandırıcı.
Aşırı ucuz. Büyük ihtimalle dolandırıcı. İkinci eli bile bu fiyatın iki katı neredeyse.
Sadece o ekran kartı 2600 TL. Dikkat edin sizi kaçırmasınlar.
Ayrıca fotoğraflar İnstagram'dan alınma. Çoklu fotoğraf olunca ok işareti çıkıyor oradan tanıdım. Havale falan sakın yapmayın.
O sistem 2900 TL'ye imkanı yok. Büyük ihtimal dolandırıcı. Bu kadar iyi bir sistem 2900 TL gibi komik bir fiyata satılmaz.
Bu fiyata imkansız, uzaktan asla almayın test edip görüp elden alabiliyorsanız alın.
Fiyatı çok anormal. Dikkatli olun dolandırıcı olabilir.
2. Eli bile çok daha pahalı olması lazım.
2. El CPU ve GPU'yu alamazsın o fiyata, kim satıyorsa toptan 4-5 tane alalalım"scam" kokuyor.
Türkiye'den almıyorum arkadaşlar. Bu para rusya'da 33K ruble. Oradan alınca ucuz oluyor. Dayım çekti resimleri, dedi ucuza sistem buldum alayım mı sana dedi.2900 TL'ye bu sistemi satmaları anormal geldi, aşırı derecede ucuz. Kim satıyor ve nereden alacaksınız bilmiyorum fakat dikkatli olun.
Parçalardan eminsen fiyat ''BEDAVA''Türkiyeden almıyorum arkadaşlar bu para rusyada 33k rubl ordan alınca ucuz oluyor dayım çekti resimleri dedi ucuza sistem buldum alayımmı sana fela dedeim al ama çok ucuz olduğunu bende dedim dedin buranın parasıyla 33 bin ruble ona göre cevaplarsanız sevinirim değermi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.