i5-9600K ve 1660 Ti Sistem alınır mı?

TheSehrab

Centipat
2900 TL'ye değer mi sizce? Oyun için alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
İçinden mevsim salatası çıkmayacağına eminsen al. Yukarıda milyon kişi çok ucuz diyor sen hala değer mi diye soruyorsun.

NOT: Ruble muble anlamam ben!
Bileşenleri ayrıntılı bir şekilde test edip birde gözünde kontrol et. Ama bu fiyata imkansız ya adam çok saf yada dolandırıcı. Saf olduğunu hiç sanmıyorum ama neyse Bu fiyata bu sistem Tofaş fiyarına Ferrari gibi aşırı derecede anormal. Ekran kartına bakıyorum, kıytırık bir şey değil Gaming x. İşlemciye bakıyorum sıvı Soğutma var. Kasaya bakıyorum zaten taş gibi Anakart da kaliteli gözüküyor yani bilemedim. Aşırı ihtiyaçtan olabilir belki.
Böyle bir sistemi sakın GET almayın canlı bir şekilde kontrol edin.

Aynen direkt %100 dolandırıcı.
Büyük ihtimalle İnstagram'da bir sayfa açmışlardır, işte oradan havale yapınca gönderiz diye falan. Sonra havaleyi alınca sayfayı kapatıp yenisini açarlar. Yeni dolandırıcılık türleri işte.
Düzenleme: Fotoğrafı araştırdım ve buldum. Daha fazla söze gerek yok.

Son düzenleme:
Bu kadar ucuza sistem mi olur? Zaten ekran kartının kendisi 2000 küsür lira, işlemcinin kendisi 1500 küsür lira.

Almayın, aldırmayın. Dolandırıcının ta kendisi. Şu anda ucuzundan bir oyuncu sistemi 3000 TL'den başlıyorken böyle bir sistem 2900 TL olamaz.

Arkadaşlar peki ekran kartı mining yapılmak için kullanılmışsa bu kadar eder mi?
Tek ekran kartıyla madencilik zaten çok kazançlı bir şey olmaz, çok gelir getirmez diye düşünüyorum. Bu yüzden etmez.

Hadi onu da geçtim, ekran kartı hariç tüm donanımların toplam bedeli zaten 2900 TL'den fazla tutuyor.

Aynen direk %100 dolandırıcı.
Aşırı ucuz. Büyük ihtimalle dolandırıcı. İkinci eli bile bu fiyatın iki katı neredeyse.
Sadece o ekran kartı 2600 TL. Dikkat edin sizi kaçırmasınlar.

Ayrıca fotoğraflar İnstagram'dan alınma. Çoklu fotoğraf olunca ok işareti çıkıyor oradan tanıdım. Havale falan sakın yapmayın.
O sistem 2900 TL'ye imkanı yok. Büyük ihtimal dolandırıcı. Bu kadar iyi bir sistem 2900 TL gibi komik bir fiyata satılmaz.
Bu fiyata imkansız, uzaktan asla almayın test edip görüp elden alabiliyorsanız alın.
Fiyatı çok anormal. Dikkatli olun dolandırıcı olabilir.
2. Eli bile çok daha pahalı olması lazım.
2. El CPU ve GPU'yu alamazsın o fiyata, kim satıyorsa toptan 4-5 tane alalalım "scam" kokuyor.
2900 TL'ye bu sistemi satmaları anormal geldi, aşırı derecede ucuz. Kim satıyor ve nereden alacaksınız bilmiyorum fakat dikkatli olun.
Türkiye'den almıyorum arkadaşlar. Bu para rusya'da 33K ruble. Oradan alınca ucuz oluyor. Dayım çekti resimleri, dedi ucuza sistem buldum alayım mı sana dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınca işlemci yerinde ekmek,ekran kartı yerine hıyar, RAM yerinede küflenmiş ve dilimlenmiş kaşar gelmesin.
Gerçi yine iyi ya bide yanında karpuz hediye ediyolarsa alın.

Parçalardan eminsen fiyat ''BEDAVA''
Ancak 33K ruble olsa da ucuz, 9600K 15-16k ruble çünkü..
Yukarıda yazılanlardan sistemin aşırı şekilde uygun olduğunu anlaman lazımdı ayrıca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…