i5 9600K ve GTX 1070 Sistem Toplama

Toplam kasa için bütçeniz ne kadar? Monitör olarak ne alacaksınız?

Monitör beni 3-5 ay idare etse yeter daha sonradan güzel bir 144 Hz 1ms Viewsonic almayı planlıyorum ama başta dediğim gibi ne kadar ucuza beni bir süre götürebilecek bir şey varsa ondan alacağım.
Toplam kasa için bütçeniz ne kadar? Monitör olarak ne alacaksınız?
Kasa için 7500-7600 falan düşünmüştüm ama 1080 takarsam biraz aşıyor.
Intel Core i5-9600K Coffee Lake 6-Core 3.7 GHz (4.6 GHz Turbo) LGA 1151 (300 Series) 95W BX80684I59600K Desktop Processor Intel UHD Graphics 630 - Newegg.com
İntel i5 9600k 1530 TL gördüğün gibi 9700K'yı kaldırmışlar. Biraz beklersen neweggden ucuza ne bulursam ekleyeceğim cevabıma.
Bu ürünler yurt dışından mı geliyor ? Öyleyse garanti ve iade konusunda sıkıntı yaşatmasın ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör beni 3-5 ay idare etse yeter daha sonradan güzel bir 144 Hz 1ms Viewsonic almayı planlıyorum ama başta dediğim gibi ne kadar ucuza beni bir süre götürebilecek bir şey varsa ondan alacağım.

Kasa için 7500-7600 falan düşünmüştüm ama 1080 takarsam biraz aşıyor.

Bu ürünler yurt dışından mı geliyor ? Öyleyse garanti ve iade konusunda sıkıntı yaşatmasın ?
MSI ürünler global garanti kapsamında oluyor. İade falan çok sıkıntı olmaz amazonda iade edeceğim deyip çat diye edebiliyorsan burada da öyle tam ayrıntısını bilmiyorum. Forumda da çok kişi alışveriş yaptı zaten güvenilirlik konusunda sıkıntısı yoktur.

MSI ürünler global garanti kapsamında oluyor. İade falan çok sıkıntı olmaz amazonda iade edeceğim deyip çat diye edebiliyorsan burada da öyle tam ayrıntısını bilmiyorum. Forumda da çok kişi alışveriş yaptı zaten güvenilirlik konusunda sıkıntısı yoktur.
Global garantisi olan Evga değil miydi? Yoksa MSI da mı global garantili?

Biraz araştıracağım eğer aklıma yatarsa gerçekten çok yardımcı olur monitöre 230 TL kalıyor ve o fiyatta monitör yok :D 200 TL daha katıp en azından bir süre idare edecek bir şey alabilirim.

Biraz araştıracağım eğer aklıma yatarsa gerçekten çok yardımcı olur monitöre 230 TL kalıyor ve o fiyatta monitör yok :D 200 TL daha katıp en azından bir süre idare edecek bir şey alabilirim.
Ekran kartına 2. el için ayırdığınız bütçeye buradan sıfır alabilme şansınızda var. Bir bakın 2200 tl gigabayt 3 fanlı modeli.

Hatta bu daha ucuz, ASUS GeForce GTX 1070 DUAL-GTX1070-O8G Video Card - Newegg.com

2030 liraya geliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı