i5 9600K ve GTX 1080 sistem toplama

yorumun için teşekkür ederim bu markayıda ekledim amaç hangisini ucuza alabilmek yukarıda yorumlarımda belirttim Benq ve asus birde bunu ekledim hangisi güzel inidirm olursa onu alıcağım sistem hakkında ne düşünüyorsun 1080p için toplucam gtx 1080di videolara baktım 1080p için rtx 2070de çok öneren var o yüzden rtx 2070 alayım diyorum yeni nesil kart olsun bir yorumun tavsiyen varsa beklerim
@@199688 hocam i5 9600k ve Rtx 2070 e ne diyorsun 1080p için en son kararım bu şekilde toplayan arkadaşlara sordum gayet memnunlar
Hocam Rtx 2070 Armor OC ve normal olan versiyonları var normal olan 600-700 tl daha ucuz reddit veya bazı sitelerde araştırma yaptım satış pazarlaması tamamen oc olanı almaye gerek yok demişler peki overclock versiyon olmayını alırsam ileride oc yapamazmıyım bu karta bir bilgin varmı bu konuda
Msi rtx 2070 Armor 3.350tl - Msi Rtx 2070 OC 4.100TL
Hocam Rtx 2070 Armor OC ve normal olan versiyonları var normal olan 600-700 tl daha ucuz reddit veya bazı sitelerde araştırma yaptım satış pazarlaması tamamen oc olanı almaye gerek yok demişler peki overclock versiyon olmayını alırsam ileride oc yapamazmıyım bu karta bir bilgin varmı bu konuda
Msi rtx 2070 Armor 3.350tl - Msi Rtx 2070 OC 4.100TL
@Msevket44
Hocam yardımına ihtiyacım var diğer konularda yorumlarını gördüm umarım bilgin vardır Parçaları Vatandan alıcaktım yada sinerjiden vazgeçtim Newegg diye yurtdışı sitesi var hepsini ordan almayı planlıyorum gümrükte sıkıntı yaratırlarmı youtube'dan bir kaç video izledim herkes gayet memnun fiyatlar çok iyi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…