i5 9600K ve GTX 1660 Super sistem toplama

cloverfield24

Picopat

Mini PC için sizce parçalar uygun mu? İlk kez PC topluyorum, soğutma sıkıntı olur mu?

Not; bütçe 6500 tl, AMD ürün istemiyorum

Son düzenleme:
onun yerine 10. nesilin stoklarda daha fazla olmasını filan bekleyebilirsin şuan az ve kazık sitelerde satılıyor vatan gibi 10600K fiyatı 2000 civarı olur sanırım 9600K'dan her türlü çok daha iyi hiç olmadı 10400F + Z490-P/TUF Gaming yapıp ilerde 11700K ya da 11600K'ya filan yükseltebilirsin ya da direkt 3600 + S2H olabilir bütçe nedir?

yukarıda topladığım pc 6500 ediyor, sanırım üstüne çıkamam, MİNİ pc toplamam gerek, ve şuan kullandığım 5 senelik laptop ölmek üzere o yüzden fazla bekleyemem ki doların da artma riski yüksek 1 hafta içinde toplayıp almayı planlıyorum
bu sistem üzerine bir de işlemci için ayrı soğutmaya ihtiyacım var mı ? MİNİ pc olduğu için parça uyumu konusunda sıkıntı var mı asıl sorun bu benim için
ve amd ürün istemiyorum

Çok kısılmış geldi bana açıkçası AMD çok daha mantıklı gibi. 9600K için soğutma almanız gerek.

Sistem için bütçe nedir? Tek tek mi toplu mu olacak?

Bütçe 6500, AMD ürün istemiyorum, tek tek veya toplu nedir bilmiyorum tüm parçaları sanırım sinerjiden sipariş edip montajını onlara yaptıracağım, ve bu bir MİNİ PC bu önemli

İntel tarafında şuan düzgün fiyata Z490 chipset anakart da yok o yüzden ekran kartsız böyle bir sistem çıkıyor ve 1151 almanı da önermem zaten ölü o artık ve bütçeyi biraz daha arttırırsan belki ITX RX 570 filan alırsın buna ilerde 11600K filan alır mısın alamazmısın onu bilmem ama anakart olmadığı için pahallı geliyor R5 3600 ile daha mantıklı olur.

ssd im var, stok soğutma olmadığı belirtilmediği için var olduğunu düşündüm tecrübem yok, ben genelde aaa oyunlar oynamıyorum pc yi kullanacağım daha çok indie cpu ağırlıklı strateji oyunları bu yüzden amd seçmek biraz ürkütüyor
ve seçtiğiniz gpu mini için uygun mu acaba ?

seçtiğiniz işlemci benim seçtiğimden hem daha ucuz ve daha iyi sanırım ? fakat anakart niye o kadar pahalı ?

Son düzenleme:

sıvı soğutucu istemiyorum, klasik hava soğutucu işimi görür

1-seçtiğiniz ekran kartının 100 tl ucuz olması dışında bir artısı var mı ?
2-diğer arkadaş i5-10400F önerdi daha ucuz ve daha hızlı görünüyor, fikriniz nedir ? soğutucusu da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…