CPU: i5 9600K 4.8 GHz Overclock
Graphics Card: MSI GeForce GTX 1660 Ti
Motherboard: MSI MAG Z390M Mortar
RAM: Corsair Vengeance 2x8 16 GB 3000 MHz
SSD: Samsung 970 EVO Plus 250 GB NVMe M.2
Cooler: Corsair Hydro H45
Power Supply: Xigmatek X-Calibre 600W 80 Plus
Case: Rampage Carisma Mesh
Monitör: ASUS VG248QE 24 İnch 144 Hz 1 Ms
Mouse: Zowie FK1-B Black
Mouse Pad: SteelSeries QCK Large
Mouse Bungee: SteelSeries Bungee
Keyboard: Cooler Master CK 350 Red Switch
Headset: HyperX Cloud Alpha
Game Chair: Calitte Viper VPX Beyaz
Modem: Keneetic Extra DSL
Merhaba, Windows sürüm olarak 21H1 kullanıyorum. NVIDIA Sürüm olarak son sürüm kullanıyorum, 446.47. Format attım, sorun hala çözülmedi. Tüm ayarlar yapılı. NVIDIA ayarları yapılı fakat mesela adamlar peeklerken ya da normal yana yürürken kaya kaya titreye titreye gidiyor ve 400-500FPS'den bir anda 120'ye falan düşüyor. Bu sorunu çözemedim bir türlü. Sizce nasıl çözebilirim? İnternette bir sorun yok. Keneetic extra DSL modem kullanıyorum. Ping Speedtest'te 3-4 falan. Wi-Fi kapalı. 0.75cm CAT7 kablo ile Ethernet bağlantısı mevcut. Açıkçası her şey eksiksiz. NVIDIA ya da Windows sürümde mi sıkıntı var, anlamadım.
Graphics Card: MSI GeForce GTX 1660 Ti
Motherboard: MSI MAG Z390M Mortar
RAM: Corsair Vengeance 2x8 16 GB 3000 MHz
SSD: Samsung 970 EVO Plus 250 GB NVMe M.2
Cooler: Corsair Hydro H45
Power Supply: Xigmatek X-Calibre 600W 80 Plus
Case: Rampage Carisma Mesh
Monitör: ASUS VG248QE 24 İnch 144 Hz 1 Ms
Mouse: Zowie FK1-B Black
Mouse Pad: SteelSeries QCK Large
Mouse Bungee: SteelSeries Bungee
Keyboard: Cooler Master CK 350 Red Switch
Headset: HyperX Cloud Alpha
Game Chair: Calitte Viper VPX Beyaz
Modem: Keneetic Extra DSL
Merhaba, Windows sürüm olarak 21H1 kullanıyorum. NVIDIA Sürüm olarak son sürüm kullanıyorum, 446.47. Format attım, sorun hala çözülmedi. Tüm ayarlar yapılı. NVIDIA ayarları yapılı fakat mesela adamlar peeklerken ya da normal yana yürürken kaya kaya titreye titreye gidiyor ve 400-500FPS'den bir anda 120'ye falan düşüyor. Bu sorunu çözemedim bir türlü. Sizce nasıl çözebilirim? İnternette bir sorun yok. Keneetic extra DSL modem kullanıyorum. Ping Speedtest'te 3-4 falan. Wi-Fi kapalı. 0.75cm CAT7 kablo ile Ethernet bağlantısı mevcut. Açıkçası her şey eksiksiz. NVIDIA ya da Windows sürümde mi sıkıntı var, anlamadım.
Son düzenleyen: Moderatör: