i5 9600K ve RTX 2060 Super sistem oyunda kilitleniyor

TufanTsubasa

Decapat
Selam arkadaşlar yeni bir sistem aldım neredeyse hiç kasma donma yok ama bazen CS girince ekran 4 5 oyunda bir kilitleniyor bir tek fare hareket ediyor. Restart atıyorum düzeliyor. 9600K ve RTX 2060 Super kullanıyorum en son surumuyle format attım da ASUS bırkac program onermıstı format sonrasında onların çoğunu yapmadım ama guncellemelerın hepsını yaptım. Ekran kartını da sıtesınden en son surumuyle guncelledım ama yanlıs bı seyler mı yaptım bunu nasıl anlarım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba

Bu tarz sorunlar, donanımsal kontrollerde sorun çıkmadıysa genel olarak güncellemeden kaynaklanıyor.

Bios güncellemesi, driver güncellemesi vs.

Benim tavsiyem windows, bios, ekran kartı, anakart vs son sürüm olup olmadığını kontrol etmen.

Sürüm bilgilerinden yada Aygıt yöneticisinden görebilirsin.

Aygıt Yöneticisi > Driver Seç > Sağ Tık > Sürücü Sekmasi altında Sürücü Sürümü yazıyor.

Bios sürümüde bios ekranından görebilirsin.

Umarım sorunu çözersin.

Selamlar.

Bios güncel , Windows'un sitesinden en son çıkan sürüm yüklü , ekran kartını format atarken kendisi kuruyor ve yeni yani en son çıkan sürümünü kurarken önce ki sürümü kaldır kur diyorum yani temiz kurulum yapıyorum yüklüyorum ama Asus control bilmem ne diye Bi program Windows AÇILIR açılmaz şunları bunları yüklemek ister misiniz diyor yüklemiyorum çünkü Norton , daemon tools vs gibi programlar yüklemek istiyor... Ayrıca Realtek kullanıyorum acaba onun Bi şeyi olabilir mi yaa

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı