i5 9600K ve RTX 2080 sistem toplama

Makaleler
1
Uzun araştırma sonrası aşağıdaki sistemi almaya karar verdim;

386359

Toplamda tam bütçeme göre 11.000 TL yapıyor. Ancak şu an i7 8750H işlemci kullanıyorum laptopumda, i5 bana düşük gelir mi? AMD mi almalıyım?

Mobil i7 ile masaüstü i5 karşılaştırmak mantıklı değil. Performans skalası iki platformda da aynı değil.

i5 9600K yeterli bu sistem için.

Sağ olun, bu sistem beni kaç yıl idare eder? Ben bir kere alayım, uzun süre hiç ellemeyim istiyorum. Bir de ekran kartında sıkıntı çıkar mı? En uygun Amazon'da ve Türkiye'deki en ucuz 2080'Den hem daha ucuz, hem daha iyi.

Şu kadar yıl kullanırsınız diyemem. Ekran kartı çok uzun süre yeterli olacak bir kart. Nesil yükseltmesi yaparsınız anca, onu da 3-4 nesil sonra yaparsınız. Bu da size kalmış.

Şu kadar yıl kullanırsınız diyemem. Ekran kartı çok uzun süre yeterli olacak bir kart. Nesil yükseltmesi yaparsınız anca, onu da 3-4 nesil sonra yaparsınız. Bu da size kalmış.
Sağ olun, son sorum. Şu kartı buldum. Amazon'daki 3 fanlı Gigabyte ekran kartından 300 TL ucuz. Gigabyte 5000TL iken, bu ürün 4.700. Ancak 2 fanlı ve markasını daha önce hiç duymadım. Hangisini almak daha mantıklı olur?
INNO3D GeForce RTX 2080 Twin X2 GeForce RTX 2080 8GB GDDR6 256Bit - incehesap.com
@Asım Demir

300 lira için değmez düşmeye.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı