i5 9600K ve RX 590 CS:GO Anlık Donma

hüseyin9191

Hectopat
Daha fazla  
PC'yi yeni topladım, askere gitmeden önce özellikleri bayağı iyi askerden geldikten sonra CS GO'da anlık donma takılma gibi sorunlar mevcut. Lütfen yardım eder misiniz?

Özellikler:

i5 9600K
RX 590 Special Edition
16 RAM

Son düzenleyen: Moderatör:

Son güncellemelerden sonra, baya sorun yaşandı. Halen tam anlamıyla çözülebilmiş değil.
Şimdilik sürücü güncellemelerini yapın. Oyun dosyalarını doğrulayın.
Ayrıca bağlantıdaki haritaya girip, FPS boost seçeneğine tıklayın.

Screenshot_1.png

Arkadaşlar merhaba, aynı problemi bende yaşadım ve sorunu çözdüm. Sırf çözümü yazmak için giriş yaptım faydamız olsun. Öncelikle o CPU değerlerini düşürme, fan hızını yükseltme gibi ayarların hepsini yapıp denedim. Biostan smt mode u da kapatıp denemiştim sorun çözülmemişti. Sonra cs go üzerinden araştırmalara devam ederken ekran kartı ve işlemcinin dışında ekranımla ilgili bi hata olduğunu düşünmeye başladım. Ekranım aoc 144 hz 1 MS. Ekranın Driverini güncellemeyi düşünürken aygıt yöneticisinde monitörüm bölümünde ekranın php monitör olarak tanıdığını gördüm. Yeri gelmişken bu videoyu izlemeniz mantıklı olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
. Daha basit anlatımla masa üstü sağtık yapıldığında ekran çözünürlüğüne tıklayıp gelişmiş ayarlardan monitöre gelip(benim orada herz ayarım 59 olarak görünüyordu onu 144 yaptım) herz ayarını monitörünüze göre ayarlayıp monitörünüzün mutlaka orada özelliklerden gelip sürücüyü kaldırıp tekrar monitörünüzün sitesinden güncel driveri indirin kurmasını bilmiyor iseniz internette her monitörün driver kurulumunu bulup yapıp. Aygıt yöneticisinde monitörden görmeniz çok önemli. Sorunlarınız için yazabilirsiniz görsel koyamadım pardon.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı