- Makaleler
- 17
Daha fazla
Klavyeden + ve - tuşlarını kullanarak arttırmayı denediniz mi? Ve offset mode ye aldınız değil mi?@Tolga Samet Reis dün biosa girip dediğin işlemleri yaptım, frekansı 4.6 sabitledim, fakat voltaj kısmına geldiğimde auto, manuel aldım ve 1.200 rakamı girip enter basınca 1.700 çıkıyor ve rakam kırmızı yanıyor, bir kaç defa denememe rağmen yine aynısı oldu ben de auto bırakıp çıktım. Sence voltajı auto bıraksam her hangi bir problem veya performans kaybı yaşar mıyım? Yardımcı olursan çok memnun olurum.
AA offset almadım sadece manuel aldım 1.200 girip enter bastım 1.700 çıkıyor ve rakam kırmızı yandı.Klavyeden + ve - tuşlarını kullanarak arttırmayı denediniz mi? Ve offset mode ye aldınız değil mi?
Kısa ve öz anlatmış, deneyin.Aynı anakartı kullanıyorum. BIOS altında 5 GHz için ASUS kendi profilini koymuş, onu neden denemiyorsun?
Offset de değilse, ayarlayıp tekrar dener misiniz?AA offset almadım sadece manuel aldım 1.200 girip enter bastım 1.700 çıkıyor ve rakam kırmızı yandı.
Kardeşim o ayarı denedim sadece frekansı yani GHz 5.0 GHz alıp hiçbir işlem yapmayıp voltaja filan, ayarları kaydettiğim zaman PC açılmıyor.Kısa ve öz anlatmış, deneyin.
Kısa ve öz anlatmış, deneyin.
Kardeşim o ayarı denedim sadece frekansı yani GHz 5.0 GHz alıp hiçbir işlem yapmayıp voltaja filan, ayarları kaydettiğim zaman PC açılmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.