İ5-9600K vs 2600X

Videolardan izlediğim kadarıyla i5 9600k ve Ryzen 2700 2k'da ve 4K'da aynı performansı veriyor.

Evet oyunlarda aynı performansı veriyor fakat R7 2700'ün çoklu çekirdek performansı çok daha iyi. R7 2700 tercih etmelisiniz.

Videolardan izlediğim kadarıyla i5 9600k ve Ryzen 2700 2k'da ve 4K'da aynı performansı veriyor.
Hocam bende i5 9600k ve rtx 2070 armor sistem toplucam bu bahsettiğin sitelerde güvenilirmidir Newegg ve amazondan fiyatlara baktım ekran kartında olmasada işlemcide güzel farklar var fakat sepete ekleyip ödeme ekranın vergisi felan ekstran ücret ekleniyorsa sıkıntı

Msı armor serisini pek önermem çoğu kullanıcı ısınma sorunundan dolayı şikayetçi.

İkisinide alma bence. Yakında 3.Nesil Ryzenler çıkacak. 3600X alabilirsin mesala. Ben bekleyemem dersen i5 9600K almanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Eğer ben sadece oyun oynarım çoklu program beni ilgilendirmez hem yayın hem oyun amd daha iyi ama ben oyunumu oynarım performans isterim başka birşey beni ilgilendirmez dersen bu konuda İNTEL kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…