İstediğine göre biliyordur soğutucu olayını. O.C modelli işlemciler olduğu için ilerde yapacaktır belki de, bu yüzden düşünülebilir ama bana göre de en mantıklı seçim sizin dediğiniz.K ibareli işlemcilerin soğutucusu olmadığından soğutucuyada para vermek zorunda kalıcaksın bence Ryzen7 2700x alabilirsin stok soğutucusuda gayet kaliteli
Sadece başlığı okumakla yetinme. Konuyu başlıca oku, ondan sonra ahkam kes burada.Adam başlıkta İntel sormuş, karşılaştırma istemiş. Gidip Ryzen tavsiyesi veriliyor. İnanılmaz.
Çalıştırmaya yetecek kule tipi soğutucum var hocam. Daha sonra sıvı soğutmaya geçeceğim.K ibareli işlemcilerin soğutucusu olmadığından soğutucuyada para vermek zorunda kalıcaksın bence Ryzen7 2700x alabilirsin stok soğutucusuda gayet kaliteli
Evet bunu da düşünüyorum, internette sızdı gibi haberler var.Ryzen'ın 3. nesil işlemcilerini bekle derim.
Piyango vurmadığı sürece 2080 Ti mümkün görünmüyori5 9600k+ Z370 anakart + 120mm Sıvı soğutma yeterli. Oyun için 9700K ya gerek yok 2080 TI gibi bir kart kullanmayacaksanız.
9600k ve b360( bios update yapılmış) kullanabilirsin. Ben öyle yapıyorum. Anakartı İnventus'dan almadan önce sipariş notuna güncel bios güncellemesi yapılmasını yazdım, o şekilde geldi. Bios update için 8000 serisi işlemci takılı olması gerekiyor anakarta.
B360'a hız aşırtma olmuyor bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.