i5 9600K vs Ryzen 2700X

Videoyu izledim. 1080P de oyununa göre değerler değişiyor sanki. Mesela PUBG de aynı değeri veriyorlar. Peki Intel alacak olsam bütçe dostu önerebileceğiniz bir sıvı soğutma var mı ?

örneginiz yanlış teknosa vatan v.b satış yerlerinin politikası belli belirli ürünler verilir günlük olarak bunlar'dan ne kadar satarsan o kadar komisyon alırsın derler ve adamlar haklı olarak överler. ben onlar'ca insan gördüm apple standında terleyerek ürün satmaya çalışan ama cebinden samsung çıkartan vatan bilgisayar cevizlibag şubede volkan vardı yana döne intel överdi asus anakart överdi ama birlikte sistem toplarken msı anakart ile ryzen topladık yani bu örneginiz yanlış yukardaki video örnekleri için birşey diyemem incelemedim daha ama satış yerlerindeki insanların yorumları ile ilerlemeyin ki keza ilerleyen var'sada forumda konu açmasına gerek yok gitsin A firmasının sıtandına onlar ne derse onu alsınlar

Metafor yaptım. Sığ bakış açısını ifade cümlesi.

Genel olarak yorumlara ve tüm testlere baktığımda kesinlikle 9600K diyebiliyorum. Oyun oynamazsınız veya çok az oynarsınız o zaman Ryzen tercih edilebilir anlarım. 1080P de 2K da olsa gene 9600K bence.

Hangisini tercih edeceğin birlikte kullanacağın monitör ve ekran kartına bağlı. Eğer 2K 144 Hz monitör, 2070 ve üstü ekran kartıyla kullanacaksan 9600K tek çekirdek üstünlüğü kapanacak 2700X çoklu çekirdek gücü avantajıyla öne geçecektir. 1080P monitör tercih edilirse rekabetçi oyunlarda tek çekirdek üstünlüğünün Intel tarafında olması sebebiyle 9600K tercihi mantıklı olabilir.

Şu ana kadar hiç AMD işlemci kullanmadım ancak R5 2600X kullanan arkadaşlarım var ve çok memnunlar eminim ki R7 2700X sizi tatmin edecektir. Ancak İntel alıcaksan İ7'nin altına düşme, İ7 ler her zaman daha uzun ömürlü olur.

arkadaşınız hangi ekran kartını kullanıyor ve ne oyunları oynuyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…