i5 9600KF fazla ısınıyor

Ci hans

Hectopat
Merhaba:
Sistemimi toplayalı 1 hafta oldu ama 1 haftadır tüm oyunlarda işlemci 100 derecede çalışıyor. 1 haftadır yapmadığım, denemediğim şey kalmadı lütfen bir çözüm bulun. Boştayken 30 derecede ama cod Warzone'da lobideyken bile 95 dereceyi görüyor. Darboğaz olma ihtimali düşük görünüyordu ama yinede böyle bi sorun var.
İşlemci: i5 9600 KF
Ekran kartı: MSI GTX 1650 SUPER 4GB GDDR6
Anakart: MSI H310M Pro VD Plus
Ram: 16 GB
Power supply: 460 W

Son düzenleyen: Moderatör:
Deep cool kullanıyorum arkadaşımla topladık.
Diğer sistem parçalarının tam modeli nedir? Soğutucunun da tam modeli gerekli. Termal macun kullandınız mı? Soğutucu tam oturdu mu? Bu arada sistem kötü, parçalar uyumlu ama kötü tercihler yapılmış. Güç kaynağı da bir ayrı sorun çıkartabilecek cinsten.

IMG-20200422-WA0003.jpg

Özellikler bunlar

Termal macun kullanıyor musunuz?
Fanın kendi macununu kullanıyorum. Asıl anlamadığımda şu. Pc ye format atıyorum ilk gün sorun yok 5 saat oynamama rağmen en fazla 70 derece gördüm ama ertesi gün 100 derece oluyor lobide bile
Bi ilgilenin lütfen.
Fanın kendi macununu kullanıyorum. Asıl anlamadığımda şu. Pc ye format atıyorum ilk gün sorun yok 5 saat oynamama rağmen en fazla 70 derece gördüm ama ertesi gün 100 derece oluyor lobide bile
Bi ilgilenin lütfen.
Sallamadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sorunu kendim çözdüm. Böylece ne kadar ilgisiz ve gereksiz bir sayfa olduğunu kanıtladı burası. Gördüğüm her çözüm sayfasında paylaşacağım bunu.

Son düzenleme:
Bi ilgilenin lütfen.

Sallamadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim sorunu kendim çözdüm. Böylece ne kadar ilgisiz ve gereksiz bir sayfa olduğunu kanıtladı burası. Gördüğüm her çözüm sayfasında paylaşacağım bunu.
Sizin kimseye danışmadan bilgisayar toplamanız ve arkadaşlar da gayet düzgün cevap vermiş hatayı kendinizde arayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı