i5 9600KF sistem toplama

Bütçe
6500
Yine bil
9600KF'ye Z390 anakart öneririm, B365 anakart ile de kullanılabilir ancak OC yapamassınız. Ekran kartı bu işlemciye düşük kalmış biraz, daha güçlü ekran kartları alınabilir, 2060 Super veya 2070 Super gibi.
İleride yükseltmeyi düşünüyorsanız, i5 9600KF ve 1660 Super'de alınabilir.
Yine bilgileriniz için teşekkürler. Bir sorum daha var.
Seçmiş olduğum ramler anakartımla uyumlu mu?
RAM lerin sitesinde asus ROG STRIX B365-F GAMING anakart bulunmuyor

İşlemci noktasında sıkıntı yaşamazsınız, hem yeni nesil bir işlemci hem de K serisi. Yani Çarpan Kilitsiz. Kullanacağınız performanslı uygulamalar da hız aşırtma yapabilirsiniz ki, çok güzel bir özelliktir. Ancak seçtiğiniz anakart 6. ve 7. nesil işlemcileri karşılayabilen bir anakart. Dolayısıyla bu Konfigürasyona uymaz. Onun yerine 310-360 veya 370 serili bir anakart olmalı. Eğer bütçenizde biraz daha esneklik payı mevcutsa, benim size tavsiyem, 9900 K olacaktır. Yanına da yeni nesil RXT ekran kartı eklediniz mi, hem parçaların denge açısından hem de performans açısından son derece kusursuz bir makine ortaya çıkar.

Açıkcası yeni uyandım ama bir şey mi kaçırdım, yanlış yorumladıysam özür dilerim, tekrar bir okuyayım.
Anakart asus b365 ile değiştirdim ana konuyu güncelleyemedim yorumlarda değiştrimiştim.
@bycoo32 Sitede bulunmaması desteklemediği anlamına gelmiyor, RAM'leriniz anakartınız ile uyumlu.
Ürünleri 1-2 ay içinde uygun buldukça internetten alacağım için uyum sorunu olmayan ürünler tedarik etmek istiyorum bazı teknik bilgi eksikliğinde bilgilerinizden faydalanıyorum. ram bilgisi için teşekkürler.
Tekrar merhaba. Benim seçtiğim samsung ssd m.2 nvme anakartımla uyumlu mu acaba. anakart açıklamasında m2 ve soket türleri yazıyor ama nvme yazmıyor. normal bir m2 ile anakarta giren kısmında 2 çentik var m2 lerde 1 çentik

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı