Aralarında %3 ve ya %4 fark var araştırmalarım neticesinde bunun farkına vardım.Özellik oyun oynuyacaksanız Gtx 1650 olan modeli almak daha iyi olur.
Benim şuan acil ihtiyacım var stoklarında bu bulunmuyor.Bence dişinizi sıkıp 300 tl daha ekleyip Abra V15.2'yi almanız daha iyi olacaktır. SSD ve RAM sonradan kolaylıkla eklenebilir ama işlemci ve ekran kartı sonradan değişemez. Almışken iyisinden alın.
Siz hangi sistemi kullanıyorsunuz?Bu yorumun dayanağı nedir ?GTX1050'yi düşünme bile. Kesinlikle uzak dur, yetersiz kalıyor. Minimum GTX1050ti olmalı.
Nesil farkı olduğunu düşünüyorum.Bu alacağım en son model 9. nesil ki monsterda ti modelleri kalmadı tulpar haricinde.Ve tulpar zaten çok uçuk fiyatlarda.Ve sizin kullandığınız laptop modeli nedir özellikleri nedir ?Bizzat kendim GTX1050 kullanıcısı olarak söylüyorum, GTX1050 alma, aldırma. Rezalet bir kart.
Şöyle ki programlama ve tasarım için kullanacağım önceliğim bu.Bunlar haricinde arada oyun oynayacağım.Bilgisayari oncelikli kullanim alaniniz ne olacak? Butceniz nedir? O fiyata farkli alternatifler de secilebilir. Daha dengeli alternatifler vardir. Sizin sectiginizde konfigurasyonda GPU ile CPU cok orantisiz.
i5 ile i7 arasındaki farkı tam anlatabilirseniz kafamda oturacaktırParanızı dikkatli kullanın. Eldeki kaynaklar kısıtlı ise i5 9300H - GTX 1650 doğru seçim olacaktır.
Yorum için çok sağ olun.Oyun için değil tam olarak üstteki yorumumda belirttim okul için gerekli extra olarak oyun benim ara ara oynayacağım bir şey .Oyun içinse ekran kartını yüksek tutmakta fayda var, 9300H ve 1650 iyi bir seçim olacaktır. 16 GB Ram ile sıkıntısız şekilde götürecektir sizi. Eğer ki oyunla çok aranız yoksa render video edit gibi işlerle uğraşacaksanız işlemciyi yüksek tutmalısınız. Bu konularda da 9300H üzmez sizi ama 9750H daha iyi performans verecektir.
Dostum atomun parçalandığını söylemek veya olduğunu bilmek için atomu kendimizin mi parçalaması gerekiyor. GTX400 serisinden itibaren şimdiye kadar gelen bütün ekran kartlarının Cuda çekirdeği, işleme birimleri, aşağı yukarı TDP değerleri, bellekleri hepsi ezberimde. Az çok performanslarını biliyorum iyiliğin için yorum yapıyoruz bak burada sana. 2GB belleğe sahip bir ekran kartı günümüz için yetersiz. Bu kadar basit.Siz hangi sistemi kullanıyorsunuz?Bu yorumun dayanağı nedir ?
Stokları çabuk geri geliyor ancak beklemek istemiyorsanız heknosa, hepsiburada, trendyol, gittigidiyor sitelerinde de satış yapıyor Monster. Özelleştirmeyi hemen yapmanız gerekmiyorsa oradan alabilirsiniz.Benim şuan acil ihtiyacım var stoklarında bu bulunmuyor.
Kardeşim satıcı monsterın olduğu sürece kendi orjinal stoktan yolluyorlar. Arkadaşım sitede bitmiş olan modeli hepsiburadadan sipariş ettiğinde 1 hafta stok bekledi. Yani o pc aslında şuan stokta yok. Ancak max 2 haftaya gelmiş olur. Beklemek çok daha avantajlı olur onun içinStokları çabuk geri geliyor ancak beklemek istemiyorsanız heknosa, hepsiburada, trendyol, gittigidiyor sitelerinde de satış yapıyor Monster. Özelleştirmeyi hemen yapmanız gerekmiyorsa oradan alabilirsiniz.
Monster Abra A5 V15.2 Intel Core i7 9750H 8GB 256GB SSD Fiyatı
Monster Abra A5 V15.2 Intel Core i7 9750H 8GB 256GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
9300H 4 çekirdekli güçlü bir işlemci oyunlar için gayet yetecektir, özellikle 1650 ile birliklte kullanıldığında. Eğer programlarla ve video düzenleme ile de uğraşıyorsan diğeri kadar olmasa da iyi performans verecektir.i5 ile i7 arasındaki farkı tam anlatabilirseniz kafamda oturacaktır