i5'lere bakıyorum acayip bir fiyat farkı var i7'lerden.
Sanki kalite farkı da çok uçlardaymış gibi bir fiyat farkı, peki i5ler uzun ömürlü oluyor mu yoksa ondan dolayı mı bu fiyat farkı?Maleseef öyle, laptop bazlı olduğundada fiyat farkı daha çok oluyor masaüstüye göre.
Sanki kalite farkı da çok uçlardaymış gibi bir fiyat farkı, peki i5'ler uzun ömürlü oluyor mu yoksa ondan dolayı mı bu fiyat farkı?
Hocam uzun ömürlülükle pek bir alakası yok, soket farkı, MHz farkları, tekli çekirdek, çoklu çekirdek performanslarına dayanıyor bu konular.
i5 için mi?Önerebileceğiniz bir model var mı?
Halihazirda lenovo g50 45 kullanıyorum bu aradaHocam uzun ömürlülükle pek bir alakası yok, soket farkı, MHz farkları, tekli çekirdek, çoklu çekirdek performanslarına dayanıyor bu konular.
Eveti5 için mi?
Nesli iyi olanHalihazirda lenovo g50 45 kullanıyorum bu arada
Evet
Halihazirda Lenovo G50 45 kullanıyorum bu arada
Evet
Nesli iyi olan
Ram yüksek ya da düşük olması çok fark eder mi?i5 12400F iş için gayet yeterli ve iyi olacaktır, uzun süre kullanabilirsiniz yani. Ben yüzeysel olarak laptoplarada baktım bir göz gezdirebilirsiniz. Huawei Matebook D16 Intel Core I5 12450h 8gb 512gb Ssd 16 Windows 11" Taşınabilir Bilgisayar - Fiyatı, Yorumları
RAM yüksek ya da düşük olması çok fark eder mi?
Ek 8 takarak da olabilirMinimum 8 GB olmalı günümüzde, 16 GB RAM olursa çok iyi olur sizin için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.