Bir bilgisayarcı tanıdığı babama, şimdiden sonra sıfırlar uçuyor 2. el alın demiş. Elinde de 6.000'e 2. el (modelini bilmiyorum) i5 işlemcili 8 GB RAM'li laptop olduğunu söylemiş. Yeni oyunlar için yeterli olur mu kasmadan oynatır mı?
Asus FX505DT-BQ036 AMD R7 3750H 8GB 256GB SSD GTX1650 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus FX505DT-BQ036 AMD R7 3750H 8GB 256GB SSD GTX1650 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bir bilgisayarcı tanıdığı babama, şimdiden sonra sıfırlar uçuyor 2. el alın demiş. Elinde de 6.000'e 2. el (modelini bilmiyorum) i5 işlemcili 8 GB RAM'li laptop olduğunu söylemiş. Yeni oyunlar için yeterli olur mu kasmadan oynatır mı?
Öncelikle işlemci hızı direkt olarak performansa etki etmez. 2.3 GHz temel hız ve 4 GHz turbo frekansı. Yani bir sorun yok, bu işlemci aşağı yukarı 1. nesil Ryzen 5 masaüstü işlemcilere (4C/8T) denk. Yakınınızdan alacağınızın modelini bilmemiz lazım.
Cümleyi okuyunca ben bile oturduğum yerden kazıklandım resmen. Bu dünyada insana zarar veren 3 şey nedir deseler listenin ilk sırasında tanıdık esnaf (Bilgisayarcı vs.) yazarım.