i5 işlemcili MacBook'ta Windows kullanma

• Konuyu başlatan RosLy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 792
mac2015.jpg

Hocam bu mu? Başka kimliğe benzer bir şey bulamadım.

2015.jpg

Hocam çok yüksek ihtimalle hiçbir Wi-Fi Driver'ı yüklenmemiş çünkü Wi-Fi seçeneği direk yok. Bugün evdeyim yarın ofise gittiğim zaman bir kontrol edeyim. 2022 olan MBP i5 için önce tekrardan macOS yüklemek sanırım daha iyi ondan sonra Windows yüklemeyi düşünüyorum sizce mantıklı mı yoksa direk Windows mu yüklemeliyim?

Apple 2020'den sonra M1 çipe geçti. 2020 modellerde i5 son kullanıldı diye biliyorum. 2022 MBP zaten M2 işlemcili. Yani cihazı yanlış tanımlıyorsun.

Öte yandan cihazın A ile başlayan model kodunu netleştirirsen donanımı öğrenir, konfigürasyon üzerinden sürücü bulmaya çalışırız. Bu arada 2020 model MacBook'da macOS var ise onun yardımı ile macOS kurabilirsin.

Apple 2020'den sonra M1 çipe geçti. 2020 modellerde i5 son kullanıldı diye biliyorum. 2022 mbp zaten M2 işlemcili. Yani cihazı yanlış tanımlıyorsun.

Öte yandan cihazın a ile başlayan model kodunu netleştirirsen donanımı öğrenir, konfigürasyon üzerinden sürücü bulmaya çalışırız. Bu arada 2020 model MacBook'da macOS var ise onun yardımı ile macOS kurabilirsin.

macOS vardı hocam. Lakin personeller çıktığı zaman içini boşaltmak içn MacOS'u silip tekrar yüklüyoruz. Cihazların model kodları da şu şekilde.

• A1466
  • A1989

İnternetten yükleyebileceğin ISO'lar bulabilirsin.

Ben macOS ile devam etmen taraftarıyım.

Hocam 2015 versiyonuna yükleyemediğim için Windows yükleme kararı almıştım. Şimdi Windows kaldı sıfırlayamıyorum. Mbp'da macOS yüklerim tekrar öteki için ayrı bir konuda destek isterim artık. Bootcamp ile kurmayı denerim desteğiniz için teşekkürler.

Bootcamp ile Windows kurup sürücüleri oradan halledilebilir.
Broadcom Wireless sürücüleri de denenebilir ekstradan.

Destek için teşekkürler hocam ben öyle deneyeyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı