i5 M 540 sistem yükseltme

FURKAN YUSUF

Hectopat
Daha fazla  
Elimde 1800 TL'lik sistem var ama istediğim gücü alamıyorum yani oyunlarda FPS iyi değil daha iyi olmasını istiyorum onun için sizce neyi değiştirmeliyim? Yani ekran kartı gibi geliyor ama sizin düşüncelerinizi almak istedim. Ya da değiştikten sonra ek olarak neleri değişmeliyim? Cevap verirseniz çok sevinirim. Ve şunu da istiyorum önerdiğiniz parça varsa onları da ekleyin...

Özellikler:

İşlemci= Intel i5 M 540 @2.53 GHz
Ekran kartı= ASUS R7 240 4 GB OC
RAM= 8 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartının modelini öğren belki i7 740q gibi bir işlemci ile değiştirebilirsin 350 tl civarı fiyatı var ya da işlemcini değiştirmeden gt 1030 alabilirsin ama 10 15 fps artış olur en fazla çünkü işlemcin darboğaz yapar son olarak anakartın laptop anakartı olduğu için işlemci seçeneğin az yani sadece 1. Nesil laptop işlemcileri takabilirsin anakartına

TurboX veya İzoly mağdurusunuz galiba. Bu sistem yükseltmeyle adam olmaz. En iyisi sistemi satın ve ekleyerek yeni sistem alın. Veya anakart, bellek ve işlemci üçlüsü satın alabilirsiniz.

Darboğaz olur. Kusura bakmayın ama büyük kazık yemişsiniz. Satıp komple sistem dizmeniz gerekecek. Ya da anakart, RAM ve işlemci kombinasyonunu değiştirmeniz gerek.

Sistemi daha yeni aldım, yaklaşık 20 gün falan oldu. Ne kadar eder kardeşim sence, ve şunu düşündüm ekran kartını nvidia gtx 1050 ti ile değişmeyi sence ne yapayım kardeşim.
700-1200 arası gider, 1050 ti eklersen bu sisteme oyunlarda darboğaz olur, senin için 1000 TL'ye sistem toplayabilirim (ikinci el).

Son düzenleme:
Sisteminizin anakartını, belleklerini ve işlemcisini satın ve biriktirip bunları alın derim.
Ekran Alıntısı.PNG

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı