i5 M560 ve GT 420 Sistem Yükseltme

cLaww

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Veritabanı Programcılığı
Logitech G29 + Shifter + Wheel Stand Pro aldım. Neyse sistemim bu, kötü bir sistem :(
  • İşletim sistemi: Win8.1 Pro 64 Bit
  • İşlemci: Intel Core İ5 M560 2.67 GHz
  • Ekran kartı: Nvidia GeForce GT 420 2GB
  • RAM: 4GB DDR3 1366 MHz
ETS2 oynamak istiyorum ama oyunun özel ayarlarında bile kasıyor bazı alanlarda. Rahatca oynamak öyle yuksek grafiklerde oynamak değil amacım, kasmasın bir de azcık guzel gozuksun yeter istiyorum. Biliyorum sisteme upgrade kesinlikle gerekli ama zerre bütcem yok. RAM'i 6'ya cikarsam bir faydası olur mu? Bir de az daha rahat oynamak icin ne önerirsiniz? Son olarak başka ne tür oyunlar oynayabilirim? G29 destekli, LFS, CCD dişında sistemin oynatabilcegı. Şimdiden yardımınız icin teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech G29 + Shifter + Wheel Stand Pro aldım. Neyse sistemim bu, kötü bir sistem :(
ETS2 oynamak istiyorum ama oyunun özel ayarlarında bile kasıyor bazı alanlarda. Rahatca oynamak öyle yuksek grafiklerde oynamak değil amacım, kasmasın bir de azcık guzel gozuksun yeter istiyorum. Biliyorum sisteme upgrade kesinlikle gerekli ama zerre bütcem yok. RAM'i 6'ya cikarsam bir faydası olur mu? Bir de az daha rahat oynamak icin ne önerirsiniz? Son olarak başka ne tür oyunlar oynayabilirim? G29 destekli, LFS, CCD dişında sistemin oynatabilcegı. Şimdiden yardımınız icin teşekkür ederim.
Şu kanalı incelersen ve grafiklerine okey dersen her şeyi oynarsın :) LowSpecGamer

Hocam sana önerim elindeki ekran kartını sat GTX750TI ekle üstünede 2GB ram ekle istediğin performansa erişirsin diye düşünüyorum ekran kartını deneyerek 2.el almanı tavsiye ederim daha ucuza gelir RAM'i de sen bilirsin.

banada bi el atıverseniz dostlar
merhabalar yeni kayıt oldum pc den hic anlamıyorum aklımda olanları yazayım size

sanırım işlemci amd fx 3.6 4100 lü birşeydi
4 gb ram var
2 gb sanırım nvidia gt 630 ekran kartıydı
önceleri hızlıydı gta 5 i rahat oynardım cok format attım win 7 eski pc şimdi gta girsem kasıyor acılırken kanser ediyor
ben diyorum 4 gb ram alsam bide ssd diyorlar acaba fayda edermi biraz tsk ederim simdiden

banada bi el atıverseniz dostlar
merhabalar yeni kayıt oldum pc den hic anlamıyorum aklımda olanları yazayım size

sanırım işlemci amd fx 3.6 4100 lü birşeydi
4 gb ram var
2 gb sanırım nvidia gt 630 ekran kartıydı
önceleri hızlıydı gta 5 i rahat oynardım cok format attım win 7 eski pc şimdi gta girsem kasıyor acılırken kanser ediyor
ben diyorum 4 gb ram alsam bide ssd diyorlar acaba fayda edermi biraz tsk ederim simdiden
Hocam yeni bir konu açın böyle bir konunun altına yazmak olmaz. Yeni konuyla daha çok yardım eden olur.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı