i5 sistem siyah ekran veriyor

damx

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
8 GB
İşlemci
Intel Core i5
Selamlar,
Birisi buraya yazmam gerektiğini daha iyi yardımcı olurlar dedi. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

Bilgisayarın yaklaşık bir haftadır böyle. Bilgisarın kilit ekranı açılıyor şifreyi girdikten sonra ekran siyah oluyor sonra açılıyor gibi oluyor sonra bu döngü devam ediyor. Bilgisayarı açma tuşundan kapıyorum bilgisarı açtıktan sonra siyah ekran oluyor. Masaüstündeyken arada kararıyor. Herhangi bir şey açmaya çalıltıpımdaysa ekran kararıyor.

Çok zor durumdayım yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• 1692818070981981449497687496591.jpg
    195,8 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Fotoğraf atmışsınız.

Ekran kartına bir şey olmamıştır değil mi? Daha önce format atmadığım için nasıl yapılıyor bilmiyorum açıklayabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Ya da format atma videosu linkini de paylaşabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartına bir şey olmamıştır değil mi? Daha önce format atmadığım için nasıl yapılıyor bilmiyorum açıklayabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
Konunun uzmanı değilim ama ekran kartınızda sıkıntı olsaydı kilit ekranıda gözükmezdi diye düşünüyorum. Format nasıl atılır YouTube'dan bakarsanız daha iyi olur. Sakın bilgisayarcılara götürmeyin, kendiniz atın.

Çok teşekkür ederim hocam.

İfadeler: XAF

Hocam CTRL + Shift + ESC Görev Yöneticisi'ni açın ve üste dosya sekmesine tıklayın oradan görevi çalıştır tıklayın ve *explorer* yazın ve enter yapın Windows bazen Explorer başlatamdığı için siyah ekrana düşüyor eğer sorun düzelmezse Windows'u tekrar yükleyin hard disk kullanıyorsanız bu çok sık yaşanıyor veri bozulduğu için böyle sorunlar çıkmakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…