i5 sistem Valorant oynatır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

S T A T I C

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Meslek Lisesi bilişim teknolojileri alanı
RAM
8 GB
İşlemci
i5
Selam 75 GB boş alanım var, Valorant yukledikten sonra PC kasar mı?

Ekran kartı: İntel(R) HD Graphics 4600.

İşlemci 4.nesil.

Son düzenleyen: Moderatör:
işlemci 4. nesil
İ5 3. Nesil, SSD, Nvidia GT 420m, Windows 10 ile Valorant ta 40fps+ oynayabiliyordum. SSD yoksa takarsanız mükemmel olur oynayabilirsiniz.

Ekran kartınızı youtube aratıp mesela GTX 1650 Valorant yazarsanız o ekran kartının o oyunda kaç fps verdiğini öğrenirsiniz. Tabi doğru fps değerine bakın.

i5 3. nesil, SSD, NVIDIA GT 420M, Windows 10 ile Valorant'ta 40FPS+ oynayabiliyordum. SSD yoksa takarsanız mükemmel olur oynayabilirsiniz.

Ekran kartınızı YouTube aratıp mesela GTX 1650 Valorant yazarsanız o ekran kartının o oyunda kaç FPS verdiğini öğrenirsiniz. Tabii doğru FPS değerine bakın.

Ekran kartı yok arkadaşın işlemcisin grafik kartı ile oynuyor o yüzden çok FPS beklemesin diyoruz.

Bir de çok az boş alanınız var Valorant için yeterli olsa da bu biraz sıkıntı Valorant zaten 35-40GB oyun illaki eski performansında olmaz muhtemelen başka oyunlarınızda vardır bu depalama sorunu için taşınabilir veya taşınamaz bir SSD alın ve ekran kartı bir oyuncuysanız şart ama gündelik kullanımda sorun olmaz. Yani konun cevabı Valorant açabilir aşırı derecede kasmaz ama kasmicağnında garintisini veremem.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı