i5 Skylake 3.2 GHz sistem toplama (4.500TL)

Bora.Ertosun

Hectopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Herkese selamlar...

Başlıkta da belirttiğim gibi bir işlemciye sahip tamamen oyun odaklı bir sistem toplamaya çalışıyorum. Sistem için ayırdığım bütçe 4500tl.

Fiyata 1000-1250 tl dolaylarında oyuncu monitörü de dahil.

Sormak istediğim bazı şeyler var;

-Ping sürelerini kısalttığını iddia eden gaming anakart almam sizce mantıklı mi ? Bu konuda biraz sıkıntı yaşıyorum. Killer ethernet deniliyordu sanırım, işime yarar mi ?

-Ortalamanın üzerinde bir sistem olacağı için illa nvidia mi tercih etmeliyim yoksa amd ürünlerden de yüksek performans alabilir miyim ?

-Verdiğim bütçeye 7.1 surround bir kulaklikta dahil etmek için ayrı bir ses kartı mi almam lazım yoksa sizin tavsiye edeceğiniz kulaklık tek başına yeterli olacak midir ? (Örneğin : logitech g430)

Sorularım bu kadar. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Dün forumda 2 arkadaş çok yardımcı oldular ama butcem değiştiği için başkasının konusunun altında yazmaktansa yeni bir konu açayım dedim.

Teşekkürler,
Keyifli pazarlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı