Haktan Selim Femtopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #11 e.n.e.s dedi: Hocam başka bir plan seçin sonra bu quick CPU olanı plan ayarlarını değiştir deyip silin Eki Görüntüle 1109981 Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam uygulamayı da planı da silip denedim yine aynısı oluyor e.n.e.s dedi: Hocam başka bir plan seçin sonra bu quick CPU olanı plan ayarlarını değiştir deyip silin Eki Görüntüle 1109981 Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi denedim uygulamayı da planı da sildim fakat yine de olmadı hocam Son düzenleme: 17 Temmuz 2021
e.n.e.s dedi: Hocam başka bir plan seçin sonra bu quick CPU olanı plan ayarlarını değiştir deyip silin Eki Görüntüle 1109981 Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam uygulamayı da planı da silip denedim yine aynısı oluyor e.n.e.s dedi: Hocam başka bir plan seçin sonra bu quick CPU olanı plan ayarlarını değiştir deyip silin Eki Görüntüle 1109981 Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi denedim uygulamayı da planı da sildim fakat yine de olmadı hocam
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 17 Temmuz 2021 #12 Haktan Selim dedi: Maalesef hocam uygulamayı da planı da silip denedim yine aynısı oluyor Dediğiniz gibi denedim uygulamayı da planı da sildim fakat yine de olmadı hocam Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi aklıma başka bir şey gelmedi, son olarak Turbo Ratios olanları 24 yapmayı deneyin.
Haktan Selim dedi: Maalesef hocam uygulamayı da planı da silip denedim yine aynısı oluyor Dediğiniz gibi denedim uygulamayı da planı da sildim fakat yine de olmadı hocam Genişletmek için tıkla... Hocam vallahi aklıma başka bir şey gelmedi, son olarak Turbo Ratios olanları 24 yapmayı deneyin.
Haktan Selim Femtopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #13 e.n.e.s dedi: Hocam vallahi aklıma başka bir şey gelmedi, son olarak Turbo Ratios olanları 24 yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hangisini yapmalıyım hocam ta anlayamadım Dosya Ekleri resim_2021-07-17_212943.png 195,4 KB · Görüntüleme: 32
e.n.e.s dedi: Hocam vallahi aklıma başka bir şey gelmedi, son olarak Turbo Ratios olanları 24 yapmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hangisini yapmalıyım hocam ta anlayamadım