yasingunaydin
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Bilgisayar Bilimci
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. Il dışında okuduğum için dizüstü bilgisayar almak bana şart oldu. MSI markasından başka marka düşünmedim çünkü Laptopu oyun için kullanacağım daha çok. (2000 TL civarı bana önerebileceğiniz bilgisayarlar varsa belirtirseniz çok sevinirim) MSI'ın Türkiye'deki distribütörü Penta Bilgisayar sanırım. Sitelerinden baktım bilgisayarlara. Iki tane gözüme çarpan bilgisayar oldu. Ancak aklımda bir soru var.
1. Bilgisayar :
MSI NB CX61 2OD-231XTR
Islemci : i7-4702MQ 2,20 Ghz
Ekran kartı : NVIDIA GeForce GT 740M
2 . Bilgisayar :
MSI NB GE60 20E-295XTR
Islemci : i5-4200M
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT 765M
Acaba daha fazla oyun performansı için bu iki bilgisayarın hangisini tercih etmeliyim?
Arkadaşlar ben de bilgisayar çıkışlıyım liseden, Web Tasarım bölümünden mezun oldum. Bana göre şu iki bilgisayar arasında oyun performansı daha iyi olan 765M 'li bilgisayar ama eğer bir yanlışım varsa lütfen bunu yazın. Iyi bir bilgisayar almak istiyorum. Baya idare etmeliyim. (Dediğim gibi başka ürünler varsa lutfen belirtin 2000TL civarı Bütçem var)
1. Bilgisayar :
MSI NB CX61 2OD-231XTR
Islemci : i7-4702MQ 2,20 Ghz
Ekran kartı : NVIDIA GeForce GT 740M
2 . Bilgisayar :
MSI NB GE60 20E-295XTR
Islemci : i5-4200M
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GT 765M
Acaba daha fazla oyun performansı için bu iki bilgisayarın hangisini tercih etmeliyim?
Arkadaşlar ben de bilgisayar çıkışlıyım liseden, Web Tasarım bölümünden mezun oldum. Bana göre şu iki bilgisayar arasında oyun performansı daha iyi olan 765M 'li bilgisayar ama eğer bir yanlışım varsa lütfen bunu yazın. Iyi bir bilgisayar almak istiyorum. Baya idare etmeliyim. (Dediğim gibi başka ürünler varsa lutfen belirtin 2000TL civarı Bütçem var)