i7 10. nesil notebook ısınıyor

The chosenone

Hectopat
Daha fazla  
1080P oynuyorum.

Dostum galiba aynısı bende de var. 12 işlemcili laptopum var. Intel Core i7 10. nesil. Ekran kartım RTX 2060 6 GB. Üstüne 16 GB RAM'da var. Oyunu Full ayarlarda açıyorum. İşlemci yanıyor. Fanları Max'a getiriyorum. Yine fayda etmiyor. 1 yıla laptop çöp olur dediler. Korkudan oyun da oynayamıyorum. Ne yapabilirim sence?

Cihazımı alalı daha 1 ay olmadı. Şu anda GTA V, Crysis, Crysis 2, Ark Survival Evolved, wacth dogs 2, PUBG Lite oyunlarına sahibim. Ancak sadece PUBG Lite yüklü diğerlerini indirmeye fırsatım olmadı.

GTA 5 ile test yapar mısın Ultra ayarlarda V-Sync kapalı. RTSS OSD bütün seçenekler aktif edilmiş bir şekilde? Şehrin kalabalık bir bölgesinde.

GTA 5 ile test yapar mısın Ultra ayarlarda V-Sync kapalı. RTSS OSD bütün seçenekler aktif edilmiş bir şekilde? Şehrin kalabalık bir bölgesinde.
Deneyeceğim. Ancak bunun için birkaç gün bekleteceğim çünkü oyunu indirmedim. İndirmeye bu gece başlarım herhalde 1-2 güne iner bende test edeceğim. Buraya da linki koyacağım.

Bu arada 95'e vurdum bende cok defa ASUS'la.

Merhaba sanırım cihazınız Monster marka eğer cihazınızı alalı 6 aydan fazla oldu ise Monster bayisine gidip 6 ayda 1 yapılan bakımını yaptırmanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…