Çözüldü i7-1065G7 - Intel Iris Plus G7 sistemde Minecraft Java kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

fittedsaturn

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
casper nirvana x500
i7 1065g7
16gb ddr4 2600 mhz single chanel
iris plus g7 128mb vram
500 gb m.2 ssd
Meslek
öğrenci
RAM
16 GB DDR4
SSD veya HDD modeli
500 GB M.2
Ekran kartı
Intel Iris Plus G7 dahili ekran kartı
İşlemci
i7-1065G7
Uzun süredir oynadığım Minecraft'ta ilk kez böyle bir durum başıma geliyor önceden 60 FPS hiç sorun olmadan oynuyordum şimdi işlemci kullanımı %90 civarında darboğaza giriyor 20 FPS oynuyorum OptiFine gibi bir şey kullanmıyorum eskiden son bir aydır oyunu oynamayı bıraktım ne yapmam gerekiyor?

Çözüm
Bende de iris Plus var ancak i5 işlemcili, bu sistemle 60 FPS'yi geçiyor ki ekranım zaten 60 Hz. Driverlar kurulu mu?
Bende de iris Plus var ancak i5 işlemcili, bu sistemle 60 FPS'yi geçiyor ki ekranım zaten 60 Hz. Driverlar kurulu mu?

Güncelleştirmeleri düzenli olarak yapıyorum bedrock versiyonunda herhangi bir kasma olmuyor ama Java versiyonda V-Sync kapalıyken +100 FPS aldığım oluyordu şimdi çok düzensiz olarak FPS alıyorum bu da beni rahatsız ediyor.

Hocam sorun sanırım optimizasyon ile ilgili çünkü birkaç ayar ile oynadım sorunum çözüldü.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı