i7 10700F işlemciye ekran kartı önerisi

Bütçe
13500

Beratgazi

Hectopat
Daha fazla  
Normalde i5 11400F ve RX 6600 alacaktım fakat ilerisi için işlemciye yatırım yapmak istiyorum bir de Ryzen 5 5600X ile arasındaki fark nedir fark var mıdır?
İki adet modül alacağım
PSU konusunda endişelerim var 550W watt yeter mi emin değilim.

Normalde i5 11400F ve RX 6600 alacaktım fakat ilerisi için işlemciye yatırım yapmak istiyorum bir de Ryzen 5 5600X ile arasındaki fark nedir fark var mıdır?
İki adet modül alacağım
PSU konusunda endişelerim var 550W watt yeter mi emin değilim.
Bütçenizi ve istediklerinizi belirtir misiniz? Opsiyonları ona göre gösterelim.

Bütçenizi ve istediklerinizi belirtir misiniz? Opsiyonları ona göre gösterelim.
YA BEN AUTOCAD KULLANIlcak KASMA donma olmasını istemiyorum ofis için bir kaç program daha kullanılcak benim için amd intel farketmiyor hatta amdciyim ama kendim için almıcam ve alcağım kişiler daha amd diye bir markanın olduğunu bilmiyorlar sadece intel varmış gibi algısından çıkamıyorlar ama amd alırım sorun yok bütçem max 14000tl
5600X ve 6600XT kullanıyorum sam ve FSR'den memnunum bu ikili fiyat performans konusunda son derece başarılı açıkçası AMD sistem toplayarak bütçenizi daha iyi değerlendirebilirsiniz diye düşünüyorum.

Peki 5600X e OC yapmayacağım stok fan işimi görür mü?

YA BEN AUTOCAD KULLANIlcak KASMA donma olmasını istemiyorum ofis için bir kaç program daha kullanılcak benim için amd intel farketmiyor hatta amdciyim ama kendim için almıcam ve alcağım kişiler daha amd diye bir markanın olduğunu bilmiyorlar sadece intel varmış gibi algısından çıkamıyorlar ama amd alırım sorun yok bütçem max 14000tl

14K bütçe ile istediğiniz parçalar nedir?

Uygun fiyata Wraith Prisim alabilirsiniz 190 230 TL bandında ve fazlası ile işinizi görecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı