i7 10700K alinir mi?

woycle

Hectopat
Vatan'da yeni cikan i7 10700K'yi 3800 TL'ye satiyorlar sizce bu fiyat iyi mi yoksa pahali mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan'da yeni cikan i7 10700K'yi 3800 TL'ye satiyorlar sizce bu fiyat iyi mi yoksa pahali mı?

Hocam şu an piyasadaki en büyük hayal kırıklığı. Kesinlikle önermem oyun içinse 10600KF alın ama o bile çok pahalı. En iyi seçim 3600 olacaktır bence. Eğer iş içinse R9 3900X alın.
Eğer oyun için alınacaksa R5 3600 XT'de beklenebilir.

Hocam şu an piyasadaki en büyük hayal kırıklığı. Kesinlikle önermem oyun içinse 10600KF alın ama o bile çok pahalı. En iyi seçim 3600 olacaktır bence. Eğer iş içinse R9 3900X alın.

Niye hayal kırıklığı acaba adamlar nanometre düşürmeden performansı artırmayı başarmışlar bence bu bir başarı bende ön yargılıydım ama incelemeler ve oyun performansı ortada bir de stabilitesi var tabi.

3800 TL gibi bir rakama işlemci alıyorsam en iyi performansı vermesini isterim. O fiyata da i7 10700k'nın abisi i9 10900k'dan bile daha iyi olduğunu düşündüğüm R9 3900X alırım yoluma bakarım.

Hocam R9 3900X ile aynı fiyatta ama performasları yakın bile değil. 10600KF de 14nm ama ona laf etmiyorum sadece pahalı olmuş. O sebeple AMD'ninde intele cevabını beklemek mantıkı rekabetten belki fiyat düşer.

Nanometre düşürmemeleri iyi bir şey zannetmeyin çok güç tüketiyor Ryzen'lara oranla ve fiyat olarak Ryzen'ı hala geçemezler yeni nesil işlemciler piyasayı kızıştırıcak ben olsam beklerdim rekabet artıcak AMD fiyatları düşürür bir nebzede olsa.

İyi bir şey zannetiğimi nereden çıkardınız ki adamlar aynı alt yapıyla performansı artırdılar dedim. Enerji tüketimi fazla da olsa en azından stabil ve dengeli AMD'ler gibi sapıtmıyor.

İyi bir şey zannetiğimi nereden çıkardınız ki adamlar aynı alt yapıyla performansı artırdılar dedim. Enerji tüketimi fazla da olsa en azından stabil ve dengeli AMD'ler gibi sapıtmıyor.

AMD nerede sapıtıyor hocam şu an Ryzen 5 1400 kullanıyorum 1. nesil ama hala stabil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…