i7 10700K alinir mi?

Vatan'da yeni cikan i7 10700K'yi 3800 TL'ye satiyorlar sizce bu fiyat iyi mi yoksa pahali mı?

Hocam şu an piyasadaki en büyük hayal kırıklığı. Kesinlikle önermem oyun içinse 10600KF alın ama o bile çok pahalı. En iyi seçim 3600 olacaktır bence. Eğer iş içinse R9 3900X alın.
Eğer oyun için alınacaksa R5 3600 XT'de beklenebilir.

Hocam şu an piyasadaki en büyük hayal kırıklığı. Kesinlikle önermem oyun içinse 10600KF alın ama o bile çok pahalı. En iyi seçim 3600 olacaktır bence. Eğer iş içinse R9 3900X alın.

Niye hayal kırıklığı acaba adamlar nanometre düşürmeden performansı artırmayı başarmışlar bence bu bir başarı bende ön yargılıydım ama incelemeler ve oyun performansı ortada bir de stabilitesi var tabi.

Niye hayal kırıklığı acaba adamlar nanometre düşürmeden performansı artırmayı başarmışlar bence bu bir başarı bende ön yargılıydım ama incelemeler ve oyun performansı ortada bir de stabilitesi var tabii.

Hocam R9 3900X ile aynı fiyatta ama performasları yakın bile değil. 10600KF de 14nm ama ona laf etmiyorum sadece pahalı olmuş. O sebeple AMD'ninde intele cevabını beklemek mantıkı rekabetten belki fiyat düşer.

Niye hayal kırıklığı acaba adamlar nanometre düşürmeden performansı artırmayı başarmışlar bence bu bir başarı bende ön yargılıydım ama incelemeler ve oyun performansı ortada bir de stabilitesi var tabii.

Nanometre düşürmemeleri iyi bir şey zannetmeyin çok güç tüketiyor Ryzen'lara oranla ve fiyat olarak Ryzen'ı hala geçemezler yeni nesil işlemciler piyasayı kızıştırıcak ben olsam beklerdim rekabet artıcak AMD fiyatları düşürür bir nebzede olsa.

Nanometre düşürmemeleri iyi bir şey zannetmeyin çok güç tüketiyor Ryzen'lara oranla ve fiyat olarak Ryzen'ı hala geçemezler yeni nesil işlemciler piyasayı kızıştırıcak ben olsam beklerdim rekabet artıcak AMD fiyatları düşürür bir nebzede olsa.

İyi bir şey zannetiğimi nereden çıkardınız ki adamlar aynı alt yapıyla performansı artırdılar dedim. Enerji tüketimi fazla da olsa en azından stabil ve dengeli AMD'ler gibi sapıtmıyor.

İyi bir şey zannetiğimi nereden çıkardınız ki adamlar aynı alt yapıyla performansı artırdılar dedim. Enerji tüketimi fazla da olsa en azından stabil ve dengeli AMD'ler gibi sapıtmıyor.

AMD nerede sapıtıyor hocam şu an Ryzen 5 1400 kullanıyorum 1. nesil ama hala stabil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı