i7-10700K (GTX1070-3060 Ti) için kasa ve PSU onerisi

hakyemehellyeah

Kilopat
Merhaba kasayı bitirmeye yakınlaştım. TL'nin değeri aşırı düştüğü için cebimi yakarken kızartmayacak F/P 750W bir PSU düsünüyorum. Bronze sertifikalı olmasının -'si olmayacaksa güzel fiyat performans ürünü bir PSU önerir misiniz?

Kasa için sade ve şık bir kasa tercihim olabilir. RGB olması gerekmiyor. Bütçe 1000TL - 1500TL

Sistem özellikleri:

• i7-10700K
  • Corsair Vengeance 3200MHz RGB Pro
  • ASUS Prime Z490-P

PSU olarak bunu öneririm.
Kasa olarak da bunu önerebilirim.
Biraz daha çıkabilirim derseniz kasa olarak bunu öneririm.

Attığım PSU A Tier bir PSU. Nesini beğenmediniz tam olarak? Alternatif olarak bu PSU var, B Tier 750W Gold 80+. Bu da tercih edilebilir. Zannedersem 650W diye üzgün attınız ama o sisteme 650W yeter. Neyse ben yine de atacağım. Bu arada GOLD sertifikalı bir PSU alacak bütçesi varken Bronze sertifikalı düşük Tier bir PSU önermenizin amacı nedir? 900 TL'lik kasaya ne gerek var?

Attığım PSU A Tier bir PSU. Nesini beğenmediniz tam olarak? Alternatif olarak bu PSU var, B Tier 750W Gold 80+. Bu da tercih edilebilir. Zannedersem 650W diye üzgün attınız ama o sisteme 650W yeter. Neyse ben yine de atacağım. Bu arada GOLD sertifikalı bir PSU alacak bütçesi varken Bronze sertifikalı düşük Tier bir PSU önermenizin amacı nedir? 900 TL'lik kasaya ne gerek var?

Kasayı beğenmedim yoksa 10 numara PSU.

Kasayı beğenmedim yoksa 10 numara PSU.
Kasa yeni çıktığı için öyle bakmış olabilirsin, ancak sitesinden bakarsan iyi bir kasa olduğunu anlayabiliriz. Fan kontrolcü, mesh panel, 4 adet kendinden gelen çok yüksek olmasa da fanları, iç hacminin büyüklüğü falan 480 TL'lik bir kasa için çok iyi özellikler bence.

High Power'ın sitesini incelediğimde sanki 20 yıllık bir internet sitesine girdim..
neden bu kadar kötü, dinozor kalıntılarını bulan arkeolojist gibi hissetmem normal mi.. ? yani şu siteye bakan iki gözlüm bu psu'yu alacağı varsada almaktan vazgeçer...

Markanın hiç bir inceleme videosu veya ingilizce/yabancı kaynaklarda adından bahsedilmemesinin nedeni nedir kötü müdür acaba ? ve neden gold seçimi yapmalıyız bronze yerine ?

Son düzenleme:
High Power'ın sitesini incelediğimde sanki 20 yıllık bir internet sitesine girdim..
neden bu kadar kötü, dinozor kalıntılarını bulan arkeolojist gibi hissetmem normal mi.. ? yani şu siteye bakan iki gözlüm bu psu'yu alacağı varsada almaktan vazgeçer...

Markanın hiç bir inceleme videosu veya ingilizce/yabancı kaynaklarda adından bahsedilmemesinin nedeni nedir kötü müdür acaba ? ve neden gold seçimi yapmalıyız bronze yerine ?
Hocam güzeldir High Power firması genel olarak. Sitesi pek modern olmayabilir genelde PSU üretimi yapıyor sadece çünkü arada kasa falan da yapıyor.

Bu videoyu izleyebilirsiniz sertifika hakkında bilgi istiyorsanız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı