i7-10700K işlemci sıcaklık değerleri nasıl olmalı?

@Wetttt çekirdek hızlarıyla ilgili bilgi aldıktan önce mi sonra mı yazmışsınız bak bakayım yorumuna.

@Strider0628 bu hız için normal-iyi değerler diyebilirim.

Bilgi aldıktan sonra yazdım arkadaş başta belirtmemiş sadece sıcaklıkların iyi olup olmadığını sorduğu için ve oradan bakıldığında sıcaklıklarda gayet iyi olduğu için sıcaklıkların iyi olduğunu yazdım. Saat hızlarını belirtmiş olsaydı başta ona göre yorum yapardık.

İ7-10700F kullanıyorum bende hocam. Sizin için K ibareli işlemci olanıyla sıcaklık farkını anlamak için anlık test yapıp atacağım. Silverstone PF240 soğutma, ASUS Tuf Gaming B460 Plus, Asus Tuf GT-301 kasa kullanıyorum.

Bilgi aldıktan sonra yazdım arkadaş başta belirtmemiş sadece sıcaklıkların iyi olup olmadığını sorduğu için ve oradan bakıldığında sıcaklıklarda gayet iyi olduğu için sıcaklıkların iyi olduğunu yazdım. Saat hızlarını belirtmiş olsaydı başta ona göre yorum yapardık.

Evet hata bende. Aslında bende değerlerin iyi olduğunu biliyorum, sadece emin olmak istedim. BIOS'dan Gaming mode ayarlı şu anda. Advanced seçseydim 5.0 GHz de oluyor. Ama şu anlık Gaming modda benim için ideal gibi. Son kez bir şey sormak isterim sizce kasa mı değiştireyim mi ileride?

İ7-10700F kullanıyorum bende hocam. Sizin için K ibareli işlemci olanıyla sıcaklık farkını anlamak için anlık test yapıp atacağım. Silverstone PF240 soğutma, ASUS Tuf Gaming B460 Plus, Asus Tuf GT-301 kasa kullanıyorum.
Ekran Alıntısı.PNG

Anlık Kısa Bir test sonucu bende çıkan değerler hocam. Sizinki 10700K ve Z590 ikilisi için iyi gibi.
Ekran Alıntısı.PNG

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı