Laxerian
Hectopat
Ben AMD'nin rakibi olarak i7'ye Ryzen 5800X olarak görüyorum fiyatı aynı paraya denk gelecek zaten Intel alayım dedim.
Fiyat olarak bakın R5 5600X rakibi oluyor Türkiye şartlarına göre.
Ben AMD'nin rakibi olarak i7'ye Ryzen 5800X olarak görüyorum fiyatı aynı paraya denk gelecek zaten Intel alayım dedim.
Hata ediyorsunuz. Oyun performansı olarak 5600x bariz şekilde 10700k işlemciden daha üstün.Ben AMD'nin rakibi olarak i7'ye Ryzen 5800X olarak görüyorum fiyatı aynı paraya denk gelecek zaten Intel alayım dedim.
Hata ediyorsunuz. Oyun performansı olarak 5600X bariz şekilde 10700K işlemciden daha üstün.
Siz rakip olarak görmüyorsunuz ama AMD öyle görmüş sanırım.
Ayrıca 5600X, bir önceki neslin Ryzen 7 işlemcisi olan 3700X ile kıyaslandığında çoklu çekirdek performansı olarak daha iyi diye duydum. Zaten Intel'in çoklu çekirdekte epey geride kaldığını biliyoruz. Şu an Zen 3 AMD işlemcilere sırt çevirip 10.nesil Intel işlemci almak hata olur. Tek istisna R7 5800X'tir. O da performansından değil fiyatından ötürüdür. Onun dışında tüm Zen 3 işlemciler favoridir.
Paranıza yazık etmeyin. Hem de daha düşük performans almış olursunuz. İlla Intel olsun diyorsanız 11.nesili bekleyin. 10.nesil yarış dışı kaldı.
Güzel bir bilgisayar topladım, sizden ricam parçalarda herhangi bir sıkıntı var mı onu söylemeniz.
Anakart: MSI Z490 Tomahawk.
İşlemci: i7 10700K.
Kasa: Cooler Master TD 500 white.
Sıvı soğutma: MSI 360 mm coreliquid.
RAM: Corsair vegance Pro 3200MHz DDR4 (beyaz olan dışı )*2 (ileride 32 GB yapacağım param olsun)
Ekran kartı: Palit 3070 OC.
750W Gold PSU.
Bu sistem güzel mi?
6300 tlye geliyor ben nvdia yazılımlarını daha çok seviyoruöPSU markası nedir?
Sistem güzel, bir eksiğini göremedim.
5600X tercih edebilirsiniz, fiyatlarını bilmiyorum tam olarak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.