i7 10700KF YouTube'da 40 derecede geziyor

Merhaba. Uygulama ayarlarını kontrol edin fan hızını vs kısıtlamış olabilir veya CPU OC yapmış olabilir. Öncelikle ayarları kontrol edelim sonrasında programı kaldırıp test edelim. Programla alakalı kayıt dosyalarını temizleyin (genelde "belgelerim" veya "appdata" klasörüne kaydeder). Dosyaları kaldırdıktan sonra tekrar indirin ve test edin.

Merhaba. Uygulama ayarlarını kontrol edin fan hızını vs kısıtlamış olabilir veya CPU OC yapmış olabilir. Öncelikle ayarları kontrol edelim sonrasında programı kaldırıp test edelim. Programla alakalı kayıt dosyalarını temizleyin (genelde "belgelerim" veya "appdata" klasörüne kaydeder). Dosyaları kaldırdıktan sonra tekrar indirin ve test edin.
Fan hızı normal boşta 1000 rpm sıcaklık arttıkçada 1500-1700 çıkıcak şekilde ayalardım en yüksek hızı o kadar olduğu için ve cpu oc olduğunu nasıl anlarım?

En yüksek dediğiniz 1500-1700RPM de bir sorun olabilir. Bende 3000 RPM'e kadar yükseliyor(aşırı ses yapıyor ama soğutuyor). Uygulamadan dolayı mı yoksa PC mi sorun var bilemiyorum.
Youtube de anlatımı var gösterdiği şeyleri tersine yapabilir misiniz?

En yüksek dediğiniz 1500-1700RPM de bir sorun olabilir. Bende 3000 RPM'e kadar yükseliyor(aşırı ses yapıyor ama soğutuyor). Uygulamadan dolayı mı yoksa PC mi sorun var bilemiyorum.
Youtube de anlatımı var gösterdiği şeyleri tersine yapabilir
Ben termal macunda değiştirdim yine olmadı zaten bu kuletipini 3-4 yıldır kullanıyorum ondamı sorun var? Oyun bulamadım diye Roblox girdim en düşük grafiklerde 65 derece altına düşmüyo ve fan en yüksek hızda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı