DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #11 Arch Linux derim. Bsd Kaymak dedi: Ugrasmak istiyorsan Linux From Scratch dagitimlar en uygunu. Ornek olarak: Arch, Gentoo... Mint oneririm ihtiyaclarin dogrultusunda. Genişletmek için tıkla... Hocam Arch uğraştırmaz mı biraz?
Arch Linux derim. Bsd Kaymak dedi: Ugrasmak istiyorsan Linux From Scratch dagitimlar en uygunu. Ornek olarak: Arch, Gentoo... Mint oneririm ihtiyaclarin dogrultusunda. Genişletmek için tıkla... Hocam Arch uğraştırmaz mı biraz?
T tt2na Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 481 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pentester 15 Nisan 2021 #12 Teşekkürler sağ olun.
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #13 DDLAO dedi: Arch Linux derim. Hocam Arch uğraştırmaz mı biraz? Genişletmek için tıkla... Ben de ugrasmasi icin Arch onerdim ya zaten, iki sekilde oneri yapin dedi konu sahibi.
DDLAO dedi: Arch Linux derim. Hocam Arch uğraştırmaz mı biraz? Genişletmek için tıkla... Ben de ugrasmasi icin Arch onerdim ya zaten, iki sekilde oneri yapin dedi konu sahibi.
DDLAO Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.098 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Şehinşah Konseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #14 Bsd Kaymak dedi: Ben de ugrasmasi icin Arch onerdim ya zaten, iki sekilde oneri yapin dedi konu sahibi. Genişletmek için tıkla... Ha yanlış okumuşum hocam, kusura bakmayın.
Bsd Kaymak dedi: Ben de ugrasmasi icin Arch onerdim ya zaten, iki sekilde oneri yapin dedi konu sahibi. Genişletmek için tıkla... Ha yanlış okumuşum hocam, kusura bakmayın.