i7 10750H laptopta CS:GO oynarken ekran siyah oluyor

VRTX

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
500 GB SSD
Herkese merhaba, bilgisayarıma hiçbir şey yapmadım ve daha yeni sayılır 1,5 yıl önce aldım bilgisayarda CS:GO oynarken ekrana tuhaf bir şey oluyor resimlerde de gördüğünüz gibi ve CTRL+alt+del tuşuna bastığımda da aynı olay oluyor. Bir de benim bataryanın ömrü bitmek üzereydi batarya ile alakalı olabilir mi? Bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220710-094908_Gallery.jpg
    Screenshot_20220710-094908_Gallery.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20220710-094917_Gallery.jpg
    Screenshot_20220710-094917_Gallery.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20220710-094900_Gallery.jpg
    Screenshot_20220710-094900_Gallery.jpg
    17,4 KB · Görüntüleme: 37
Herkese merhaba, bilgisayarıma hiçbir şey yapmadım ve daha yeni sayılır 1,5 yıl önce aldım bilgisayarda CS:GO oynarken ekrana tuhaf bir şey oluyor resimlerde de gördüğünüz gibi ve CTRL+alt+del tuşuna bastığımda da aynı olay oluyor. Bir de benim bataryanın ömrü bitmek üzereydi batarya ile alakalı olabilir mi? Bunun sebebi nedir ve nasıl düzeltebilirim?

Ekrana görüntüyü batarya vermiyor ama bataryadan şüpheleniyorsanız bataryayı çıkarıp sadece şarj kablosu ile oyuna girin aynı sorun yoksa bataryadandır ama sanmıyorum muhtemelen ekran kartı veya ekran paneli ile alakalı.

Bilgisayaranızdaki görüntüyü televizyona ya da monitörünüz varsa ona kablo ile vermeyi deneyin, eğer aynı sorun yoksa muhtemelen sorun bilgisayarın panelinde. Eğer aynı ise ekran kartı ihtimali yüksek bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı